Vučić u sredu doručkuje parizer

Izvor:
Beta, Foto: Printscreen RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom kritika opozicije na izbor 20 namirnica kojima će biti snižene cene i njihovog kvaliteta, da će sam kupiti i probati parizer koji je među namirnicama koje će pojeftiniti.

Vučić je nakon sastanka u okviru inicijative Brdo Brioni koji se održava u Skoplju rekao da će se “potruditi da kupi” u sredu jeftini parizer i da će na doručak pozvati ministre finansija Sinišu Malog i unutrašnje i spoljnje trgovine Tomislava Momirovića.

“U sredu to je doručak za nas trojicu, da vide da se mi ne igramo sa narodom”, rekao je Vučić.

Kazao je da “nije parizer problem”, i da su među proizvodima koji će od 13. septembra biti jeftiniji i mleko i jogurt, kao i šampon za bebe i šampon za odrasle, te da se time država trudi “da pokaže brigu prema ljudima”, dok se iz opozicije “smeju činjenici da imamo najjeftiniji hleb i najjeftiniju struju”.

On je odgovarajući na pitanja novinara rekao da su predstavnici opozicije koji su tehnički organizatori protesta “Srbija protiv nasilja” pokušali da “iskoriste i zloupotrebe najtežu tragediju”.

“Zar vi stvarno mislite da možete nekom da pretite ulicom? Jel mislite da se neko plaši nepismenog (predsednika Narodnog pokreta Srbija Miroslava) Aleksića ili pismenog (predsednika Ekološkog ustanka Aleksandra Jovanovića) Ćute ili (potpredsednice Stranke slobode i pravde) Marinike Tepić koja je promenila sedam stranaka, a sada će i osmu kako čujem”, kazao je Vučić.

Povodom zahteva opozicije za raspisivanjem vanrednih parlamentarnih i beogradskih izbora, koji je predat danas na pisarnici Predsedništva u Beogradu, Vučić je rekao da će “dobiti odgovor baš kako zaslužuju”.

Pročitajte još  Srbija veruje da je Aleksandar Vučić zamenjen dvojnikom, Šešeljevu huligančinu zamenila želatinska budala sa TV Hepi

“Pokazalo se do sada da je ulica nešto na čemu ne možete da zasnivate svoje političko delovanje. Za mene jedino mesto gde se donose odluke su institucije sistema a predstavnici institucija se biraju na izborima”, rekao je Vučić.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare