Za biznis buzdovana Danila i za vas i vašu decu koja beže odavde svakog dana: ŽIVELI!

Izvor:
Politički.rs, Foto: Instagram/buducnostsrbijeav, Printscreen Pink TV

“Otvoreni Balkan” je projekat zapadnih lešinara i njihovih mafijaško-robovlasničkih korporacija na ovim prostorima, koji uvezuju svoje okupirane teritorije pod velom slobodnog protoka ljudi, robe i kapitala, a u cilju još veće eksploatacije preuzetih resursa i robova.

Piše: Marko S. Radulović, Foto: Privatna arhiva

Da se vlasi ne dosete, kao eksponenti te “inicijative” istureni su šefovi političko-mafijaških kartela i okupacioni namesnici poput Aleksandra Vučića ili Edija Rame. Dakle, nije to nikakva regionalna inicijativa ili izum našeg faraona koji se ovde predstavlja kao Robert Šuman, nikakav projekat u interesu države Srbije i Srba, nego projekat daljeg devastiranja srpske ekonomije i privrede, bez bilo kakvih mera zaštite i pospešivanja domaće proizvodnje, naročito malih i srednjih preduzeća, projekat otvorene rasprodaje onoga što je ostalo nerasprodato od bitnih resursa i pre svega uništavnje i onih koliko-toliko samostalnih poljoprivrednika i stočara koji grcaju i koji su nedavno izlazili na ulice. Projekat preko koga je srpskom seljaku namenjena uloga da u periodu gladi koji sledi održava socijalni mir i ovde i okolnim neprijateljskim vladama i njihovoj obesprvaljenoj raji.

Uz sve to, naš faraon ispija čaše rujnog vina sav srećan, ne zbog vinskog turizma, nego je srećan zbog hektara i jednog biznisa u nizu koji gradi za svog sina buzdovana.

Foto: Printscreen Pink TV

Eto, robovi, i to smo vam rešili. Živeli! Za Danilov biznis i za vas i vašu decu. Koja beže odavde svakog dana glavom bez obzira.

Preuzeto sa Fejsbuka /Марко С. Радуловић

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

4 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
suprotno
suprotno
1 godina pre

Nije to tako loša ideja kako izgleda, a faraon prilično dobro balansira u ovoj situaciji.

Cica
Cica
1 godina pre

Mladi odlaze jer su ih mediji i malograđani ubedili da je drugde bolje, uskoro će bežati ovamo.

samo pitam
samo pitam
1 godina pre

Šta su deca kriva?

Doda
Doda
1 godina pre

O bežanju mladih – klasična mantra neoliberala i autošovinista.