Zapišavanje kolonijalnog upravnika Godfrija: Srbija NEMA BOLJEG PRIJATELJA od SAD

Američki ambasador u Beogradu Entoni Godfri izjavio je danas na prijemu povodom Dana nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država (SAD) da Srbija danas nema boljeg prijatelja od SAD.

“Uz milijardu evra pomoći od 2001. godine do danas, radili smo sa lokalnim partnerima da pomognemo Srbiji da ostvari svoj cilj članstva u Evropskoj uniji. Želimo da Srbija zauzme mesto koje joj pripada u evropskoj porodici”, rekao je Godfri, prenose mediji.

Licemerna izjava kolonijalnog upravnika Srbije Entoni Godfrija, u skladu je sa krvoločnom politikom njegove zemlje, koju njegovi preci vode još od banditske kolonizacije američkog kontinenta, vršeći istrbljenje i genocid nad domorodačkim stanovništvom, obećavajući im za uzvrat “vatrenu vodu” i bolji život u rezervatima.

Sve samo govno do govneta

U rezidenciji SAD prijemu je prisustvovao sam krem srpskog drušva, od koga iole normalan čovek dobija neizdržljiv  nagon za povraćanjem i psovanjem svega po spisku.

Na čelu onih koji su svratili na klanjanje razbojničkom nakotu, koji je 1999. vršio masakr nad Srbijom, bili su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Srbije Ana Brnabić, predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, članovi Vlade, patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije, republička javna tužiteljka Zagorka Dolovac, a među brojnim zvanicama bili su i lideri opozicionih političkih stranaka, sve samo govno do govneta, kao i predstavnici medija i civilnog društva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Miša Milovanović

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare