Žene iskompleksirane i pune otrova i unjkavi muškarci poremećene hormonalne strukture

Izvor:
Politički.rs, Foto: X/@hazarder2575

Politikolog Nikola Jović objavio je na društvenoj mreži X deo iz knjige Dragana Filipovića “Anatomija globalističkog smrada”, koji se odnosi na pripadnike zapadnih nevladinih organizacja koje deluju u Srbiji

“Gotovo je neverovatno kakva je selekcija tu napravljena.

Užasno debele ili isto tako mršave žene, iskompleksirane i pune otrova, na momente čak i neobuzdane mržnje, lišene ma kakvog šarma.

Unjkavi muškarci poremećene hormonalne strukture, pripadnici tipa koji kod Srba nema nikakve šanse.

Osrednji i preambiciozni omladinci, najčešće iz urbanih subkulturnih krugova, ili potpuno naivni ili čvrsto rešeni da ovom linijom manjeg otpora, plutajući uz veliku “svetsku vodu” postanu ono što u regularnim utakmicama ne bi mogli.

Ta ekipa, možemo slobodno reći, ne bi ni papu privukla u katoličanstvo , a kamoli Srbe i druge balkanske narode u američki “svetski sistem”.

Možda i to objašnjava činjenicu što je toliko dugo morao biti ulagan tako veliki novac u ove strukture u Srbiji, a pri tom su postignuti vrlo površni i očigledno privremeni rezultati, što su inače konstatovali i analitičari najmoćnijih stranih obaveštajnih službi koje deluju na teritoriji Srbije.”

Foto: X/@hazarder2575

Dragan Filipović,  Anatomija globalističkog smrada

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Данко Б. Марин
Данко Б. Марин
9 meseci pre

Аноргазмичне и зато влада бестијална освета према свима. Дивно је покојни Драгош Калајић писао о овим караконџулама ворхоловски представљеним, оде Драгош НЕдраге га надживеше. Калајић оде Господу вештице још вештичаре… Добро је да се још од њих одсецамо: лично и колективно.