Čvarkov, Torbica i Boškić dobijaju glavnu arhivarku

Čvarkov, Torbica i Boškić dobijaju glavnu arhivarku

Mirjana Karanović novo pojačanje “Državnog posla”: Čvarkov, Torbica i Boškić dobijaju glavnu arhivarku

Upoznajte gospođicu Milijanu Đak

Ekipa “Državnog posla” dobila je ozbiljno pojačanje – Mirjanu Karanović.

Glumica će se kao gost u jednoj od epizoda pojaviti kao glavna arhivarka – gospođica Milijana Đak. Ako je suditi već prema komentarima na Instagramu, publika jedva čeka da vidi Karanovićevu s triom Dimitrijem Banjcem, Nikolom Škorićem i Dejanom Ćirjakovićem.

Međutim, novo osveženje, koje će verovatno još više “prodrmati” atmosferu u kancelariji Đorđa Čvarkova, Dragana Torbice i Boškića, može da postane i stalna postava, otkrio je Ćirjaković za Kurir.

– Mira će biti gost samo u jednoj epizodi, koja najavljuje novu sezonu. Međutim, borićemo se svim silama da ona postane stalni član naše male ekipe – poručio je Ćirjaković.

I Karanovićeva je otkrila da je uživala u snimanju “Državnog posla”, pa kad je objavila vest koja je zaintrigirala njene pratioce na Instagramu, dobila je pozitivne komentare.

– Hvala svima! Uživala sam i dobro se provela – napisala je Mirjana ispod fotografije, na kojoj se vidi da je ostvarila dobru saradnju sa ekipom ove satirične serije, te da je kasnije palo i prijatno druženje uz kafu.

Nove epizode biće emitovane od jeseni na Superstar TV.

(Telegraf.rs)

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare