Đorđević: Rističević i St. Protić su ista gov.a u službi kineskog Tita

Izvor:
Politički.rs, Foto: Ilustracija
Nedavni incident u kome se jedna  žena verbalno i s pravom obrušila na Marijana Javorkinog Rističevića, narodnog poslanika i člana čuvenog glazbenog tria branitelja Vučić Aleksandra, poznatog kao VIS DRK (Dragoslav Bokan, Risitičević Makica i Krlja Nebojša), izazvao je veliki broj komentara na društvenim mrežama.

Ničim izazvano, samoprozvano nezavisni mediji, pohitali su da čuju mišljenje o tom incidentu velikog srpskog mudraca, istoričara po meri američke ambasade, bivšeg ambasadora po meri rahmetli Madlene, bivšeg gradonačelnika i, po tvrdnjama mnogih, odavno bivšeg čoveka Milana, malog od Stojana Protića.

Stojanov mali Milan je tom prilikom, kao poznata moralna gromada, izjavio da bi “u zemlju propao” da se našao u koži Marijana Javorkinog Rističevića. Kako pišu nezavisni, baš je bio “ubitačan” komentar neuspelog kauboja. Po nama, kauboj u pokušaju je bio toliko ubitačan da smo se svi redom usrali od tolike mudrosti. Tolika pamet može da se nađe samo još kod Kebare, Staše ili Lava Pajkića kad pljuju po opoziciji.

Davanje značaja Javorkinom Marijanu, Stojanovom Milanu i sličnim nakaradama u službi čuvenog dueta Krisa i Ace Bugojanskog, prokomentarisao je predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević:

Kauboja bez šešira i mamuza, Nato i šiptarskog lobistu, miljenika tzv. nezavisnih medija, istoričara i diplomatu o trošku naroda Milančeta i Marijančeta spaja napredno službovanje u korist kineskog Tita, a razdvaja ništa.
Ista ….“, napisao je Đorđević ostavljajući nedoumicu da li ove tačke posle “Ista” znače bagra, gamad, govna ili nešto četvrto. U svakom slučaju, bilo šta da je Đorđević pomislio, ništa pogrešio nije.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emi
Emi
9 meseci pre

st.protić, podrepaš i teška budala