EKSKLUZIVNO: Po Šešeljevom savetu Vučić otkazao sastanak sa Kurtijem u Briselu 2. maja!

Izvor:
Politički.rs, Foto: Ilustracija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao je odlazak u Brisel na sastanak zakazan za 2. maj sa Aljbinom Kurtijem.

Tu vest je ekskluzivno objavio na društvenim mrežama dr Mlađan Đorđević Brale, predsednik pokreta Oslobođenje i vlasnik klinike za duševne bolesti “Dr Brale – isteruje zlo, uteruje dobro”.

Foto: Specijalistička ordinacija “Dr Brale”

Đorđević je izjavio da ima saznanja da je posle savetovanja sa svojim političkim tatom, oslobodiocem svih srpskih zemalja i vojvodom od bazena u Batajnici Vojislavom Šešeljem, predsednik Vučić odlučio da ne ide u Brisel. Đorđević je još dodao da je naš vrhovni komandant “ljut kao ris” na ambasadore Kvinte, koji su ga još jednom razočarali.

U razgovoru sa Đorđevićem pokušali smo da saznamo odakle mu te informacije, međutim, dr Brale je samo kratko izjavio da je dužan da se drži lekarske etike i da nam ništa detaljnije ne može reći.

Radosni zbog ponovnog povratka našeg predsednika u očinsko krilo Vojislava, jedinog Srbina sa licencom SPC, planirali smo od Đorđevića da saznamo još mnogo toga: da li je od svog pacijenta čuo kad ćemo krenuti da oslobađamo Kosmet i da proteramo Šiptare preko Prokletija, hoćemo li ga odbraniti kao što su sin i politički tata odbranili Republiku Srpsku Krajinu, imaju li tata vojvoda i politički mu sin u planu da formiraju nove Busije i još mnogo toga… međutim, Đorđević nam je prekinuo vezu uz pominjanje oba roditelja Kristofera Hila i cele familije zaslužnih srpskih nacionalnih radnika.

Nama ostaje samo da nagađamo ko se od dvojice gore navedenih leči kod dr Braleta te je tokom seanse otkrio predsednikov neodlazak u Brisel.

Pročitajte još  Vučićevo izvinjenje preživelim logorašima i građanima: Zanemarivali smo žrtve

Ako se radi o vojvodi i političkom tati, onda je to njegova privatna stvar i pozdravljamo vojvodino, mada zakasnelo lečenje.

Javnost treba da se zabrine samo ako se radi o, ne daj bože, našem predsedniku. Znamo koliko je on napaćen, namučen, zabrinut i pod stalnim stresom, pa ne bi čudilo da je puko ko zvečka i zatražio pomoć dr Braleta. Sve se nadamo da ipak do toga nije došlo a ako jeste, poručujemo mu u ime 700.000 članova SNS, plus Srpske liste i Sinoda SPC: Izdrži ga predsedniče!

Na kraju, postoji još jedna mogućnost, a to je da ni predsednik, ni vojvoda ne posećuju dr Braleta, već na seanse dolazi neko iz njihovog bliskog okruženja, a znamo da mnogi od njih imaju dugogodišnju saradnju i neograničeno poverenje u metode lečenja dr Braleta.

U svakom slučaju, dr Brale se drži lekarske etike a mi se radujemo predstojećim pobedama, sada sigurno još mudrijeg, od tate savetovanog predsednika.

Evo šta je tačno Đorđević napisao na Tviteru, možda ga mi nismo baš najbolje razumeli:

IZDVOJENO ZA VAS
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
rešenje
rešenje
7 meseci pre

neka otkaže bukvalno sve pregovore o kosovu