Iz ordinacije “Dr Brale” poručuju: Strpite se, svi ćete doći na red!

Izvor:
Politički.rs, Foto: Specijalistička ordinacija "Dr Brale"

Iz ordinacije “Dr Brale”, primarijusa doktora Mlađana Đorđevića, zamoljeni smo da prenesemo poruku funkcionerima i članovima Srpske narko stranke da budu strpljivi, i da će ih dr Brale u najskorije vreme primiti na pregled.

Naime, kako kažu iz ordinacije “Dr Brale”, u poslednje vreme a naročito od sinoć, ispred Đorđevićeve ordinacije su nepregledni redovi pacijenata naprednjaka a telefoni za zakazivanje neprekidno zvone.

Dr Mlađa Đorđević je zbog toga uputio apel svima da se strpe i uputio je reči ohrabrenja:

“Strah od bolesti ‘čipuljićka izdaja’ jeste opravdan, ali je bolest, ukoliko nije ušla u poslednju fazu, izlečiva.”

Dr Đorđević poručuje da sve informacije o zločinima i pljačkama naprednjačkog režima koje mu pacijenti daju, jesu od koristi za izlečenje, ali da on ne može da garantuje izlečenje u potpunosti, niti da neće ostati neke posledice po pacijente. Dr Brale još jednom ponavlja da izlečenje zavisi od faze u kojoj je pacijent zabrazdio. Podseća dr Đorđević da se bolest manifestuje pojačanim nagonom za pljačku, laganje, prevaru, poltonisanje poznato kao Nebojša Krstić Krlja, i na kraju izdajom države i naroda.

Đorđević kao primer navodi pacijenta Milomira Marića, koji će, i pored svih informacija koje je imao i dao, ipak morati lečenje da nastavi u nekoj od specijalističkih ustanova. Lekarska komisija treba da utvrdi da li će Marić biti upućen na lečenje u Toponicu ili Zabelu.

Iz ordinacije “Dr Brale” posebno apeluju na obolele iz unutrašnjosti da ne dolaze u Beograd, dr Brale će sa svojim saradnicima i mobilnom ordinacijom uskoro krenuti u obilazak Srbije te tom prilikom vršiti besplatne preglede i konsultacije. Dr Đorđević se nada da u unutrašnjosti, zbog udaljenosti i manjih kontakata sa uzročnikom “čipuljićke izdaje”, bolest nije uzela maha, niti u većini slučajeva ima težu kliničku sliku.

Dr Đorđević na kraju poziva  zdrave građane da izbegavaju susrete i kontakt sa obolelima, da naročito obrate pažnju da se ne zaraze čitanjem prokuženih tabloida, gledanjem teško obolelih televizija Hepi i Pink i posebno da izbegavaju konferencije za novinare i istorijska obraćanja prvog nosioca i izvora ove teške bolesti.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare