Mlađa Đorđević priznao: Ja sam agent CIA ruskog odeljenja, Vučić radi za mene!

Izvor:
Politički.rs, Foto: ilustracija

Srpski filozof i univerzitetski profesor Velimir Abramović jedan je od naših najpoznatijih obelodanjivača domaćih, svetskih i kosmičkih zavera. O njegovim otkrićima i razotkrivanjima zavera možemo se upoznati na mnogobrojnim Jutjub kanalima udbaške provenijencije.

Foto: YouTube

Tako je nedavno profesor Abramović izneo novo, zapanjujuće otkriće, o tome ko u Srbiji radi za američku obaveštajnu agenciju CIA i ko im je ovde šef.

-“Mi imamo ovde na javnoj sceni uglavnom agente. Evo Mlađa Đorđević, on je čist agent i to agent CIA ruskog odeljenja koji ima dobre veze u Rusiji. I šta je on sad uradio, on je sada uzeo Sinišu Ljepojevića, koji je englesko odeljenje ruske službe, zato je radio u Londonu, brat mu je bio profesor na Oksfordu… to je jedan ozbiljan čovek, i sve je jasno.

Ali, ko je šef Ljepojeviću, ko je šef  Branimiru Nestoroviću, ko je šef  Aleksandru Paviću, ko je šef Branku Pavloviću” zapitao se prof. Abramović i odmah dao odgovor:

Mlađa Đorđević! Sve ih je on sad skupio u taj ‘srpski savet’ i nema više sad da priča ko kako ‘oće! O tome se radi!“, izneo je svoja saznanja profesor Abramović.

Videvši da je razotkriven, predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević priznao je u svojoj objavi na Tviteru istinitost tvrdnji Velimira Abramovića i sam razotkrio još jednog od agenata koji radi za njega i CIA.

Razotkriven sam. Kud ću i šta ću sad?

Zaboravio uvaženi prof. Abramović da pomene da sam šef i zamlati iz Čipuljića, i izuzetno sam zadovoljan njegovim radom za CIU i mene na razbijanju Srbije.“, napisao je Đorđević.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Данко Б. Марин
Данко Б. Марин
11 meseci pre

Рептилијанац из свемира да је Млађос, још чекамо да профа обзнани после дугих свемирских истраживања…. Хоће, хоће – чим проф. др Абрамовић сиђе са Марса!