Mlađa Đorđević priznao: Ja sam agent CIA ruskog odeljenja, Vučić radi za mene!

Izvor:
Politički.rs, Foto: ilustracija

Srpski filozof i univerzitetski profesor Velimir Abramović jedan je od naših najpoznatijih obelodanjivača domaćih, svetskih i kosmičkih zavera. O njegovim otkrićima i razotkrivanjima zavera možemo se upoznati na mnogobrojnim Jutjub kanalima udbaške provenijencije.

Foto: YouTube

Tako je nedavno profesor Abramović izneo novo, zapanjujuće otkriće, o tome ko u Srbiji radi za američku obaveštajnu agenciju CIA i ko im je ovde šef.

-“Mi imamo ovde na javnoj sceni uglavnom agente. Evo Mlađa Đorđević, on je čist agent i to agent CIA ruskog odeljenja koji ima dobre veze u Rusiji. I šta je on sad uradio, on je sada uzeo Sinišu Ljepojevića, koji je englesko odeljenje ruske službe, zato je radio u Londonu, brat mu je bio profesor na Oksfordu… to je jedan ozbiljan čovek, i sve je jasno.

Ali, ko je šef Ljepojeviću, ko je šef  Branimiru Nestoroviću, ko je šef  Aleksandru Paviću, ko je šef Branku Pavloviću” zapitao se prof. Abramović i odmah dao odgovor:

Mlađa Đorđević! Sve ih je on sad skupio u taj ‘srpski savet’ i nema više sad da priča ko kako ‘oće! O tome se radi!“, izneo je svoja saznanja profesor Abramović.

Videvši da je razotkriven, predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević priznao je u svojoj objavi na Tviteru istinitost tvrdnji Velimira Abramovića i sam razotkrio još jednog od agenata koji radi za njega i CIA.

Razotkriven sam. Kud ću i šta ću sad?

Zaboravio uvaženi prof. Abramović da pomene da sam šef i zamlati iz Čipuljića, i izuzetno sam zadovoljan njegovim radom za CIU i mene na razbijanju Srbije.“, napisao je Đorđević.

IZDVOJENO ZA VAS
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Данко Б. Марин
Данко Б. Марин
4 meseci pre

Рептилијанац из свемира да је Млађос, још чекамо да профа обзнани после дугих свемирских истраживања…. Хоће, хоће – чим проф. др Абрамовић сиђе са Марса!