18/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

VOLI UNIFORMU VIŠE NEGO ‘LEBA DA JEDE: Hoće li proći kurs u Sremskoj Kamenici?

Ilustracija, Foto: Printscreen, Ministarstvo odbrane

VOLI UNIFORMU VIŠE NEGO ‘LEBA DA JEDE: Hoće li proći kurs u Sremskoj Kamenici?

Serijski nosač uniformi nastavlja po starom. Kakvo odelo, kakvu uniformu dati Aleksandru Vulinu? Sada već bivši ministar odbrane nije skidao crnu ili maskirnu odoru tokom mandata na čelu Vojske, a sada se navikava na novu, sa teget bojama?!

Ministar Vulin ozbiljno shvata dužnosti. Stajling isti, boja nazovi uniforme nova. Kad je čovek spreman, brzo se i prilagodi, napisala je poznata novinarka Tanja Jordović.

Na Tviteru je osvanula fotografija novog ministra policije Aleksandra Vulina u svojoj trećoj radnoj uniformi! Vulin je fotografisan sa pripadnicima policije, a na sebi nosi teget odelo koje podseća na policijsku uniformu.

Pre nekoliko dana, gotovo proročki, upitali smo se da li će Vulin posle uniforme Kancelarija za Kosovo i Metohiju, a zatim i vojne, obući i kvazi policijsku uniformu, piše portal direktno.rs.

VOLI UNIFORMU VIŠE NEGO 'LEBA DA JEDE: Hoće li proći kurs u Sremskoj Kamenici?
Vulin na terenu, Foto: Ministarstvo odbrane

Novopečeni ministar opravdao je očekivanja javnosti i kao i svaki ljubitelj uniformi, i sebi skrojio novu „zaštitno-tehničku odeću“, kako je svojevremeno Ministarstvo odbrane nazvalo odeću u kojoj se Vulin igra vojnika. Prvi pendrek Srbije je posle ispunjenja dečačkih snova da bude „zaštitnik“ Srbije, ispunio i drugi dečački san – da bude glavni za red i mir.

VOLI UNIFORMU VIŠE NEGO 'LEBA DA JEDE: Hoće li proći kurs u Sremskoj Kamenici?
Aleksandar Vulin / Foto: YouTube Screenshot

Uniforme su već poznati fetiš kako kod muškaraca, tako i kod žena, tako da ostaje nepoznanica da li je to slučaj i sa ministrom Vulinom, ili samo, što bi naš narod rekao; “više voli uniformu, nego ‘leba da jede”.

Ostaje da vidimo da li će posle petnaestodnevnog služenja vojnog roka, ministar Vulin, koji je zadužen za našu bezbednost, a da bi mi bili još više bezbedni, ako je to uopšte moguće, odlučiti da zarad našeg dobra prođe i vikend kurs u Sremskoj Kamenici, kako bi u potpunosti bio spreman za nove radne pobede.

VOLI UNIFORMU VIŠE NEGO 'LEBA DA JEDE: Hoće li proći kurs u Sremskoj Kamenici?
Mladi Aleksandar na časovima avijacije FOTO: Ministarstvo odbrane

Doduše, ako bude „radan“ kao na predhodnom poslu, teget uniforma će biti najmanji problem za javnost…

Direktno.rs, politicki.rs

POSLEDNJE OBJAVLJENO
%d bloggers like this: