Reprezentativci Srbije napustili takmičenje, ne žele da igraju protiv tzv. Kosova: KOSOVO JE SRBIJA

Izvor:
Politički.rs, Foto: Društvene mreže

Novosađanin Marko Makarić i Nišlija Vukašin Rajković, predstavnici Srbije u odbojci na pesku na Balkanskom prvenstvu u Turskoj, završili su takmičenje jer ne žele da igraju protiv “reprezentacije Kosova”, budući da je za njih, kako su naveli, Kosovo Srbija.

Ne znam koliko nas uopšte i zna da imamo predstavnike u ovom sportu, ali ovim momcima zbog ovog poteza država treba (kao što sigurno neće) sada da dodeli tzv. nacionalnu penziju kad budu došli u godine u kojima se ona prima, kao što se dodeljuje reprezentativcima u drugim sportovima koji osvoje olimpijsku medalju i pritom im se daje novčana satisfakcija od desetina hiljada evra. Jer ovi momci su pokazali da iznad svega, pa i iznad sporta, stoji nacionalno dostojanstvo i nacionalna svest i treba svim ostalim sportistima iz mnogo “jačih i uglednijih” sportova da budu primer, pošto su pokazali da je od svake evropske, svetske, olimpijske ili bilo koje druge medalje, časnija, svetija i svetlija medalja časti i medalja čojstva.

Kapa dole, majstori.

Marko S. Radulović

U međuvremenu su se na društvenim mrežama pojavile objave u kojima se pozdravlja potez srpskih reprezentativaca i pozviva na oragnizaciju svečanog dočeka ispred Starog dvora, što i zaslužuju ovi veliki ljudi i sportisti

KOSOVO JE SRBIJA, ODUSTAJEMO OD DALJEG TAKMIČENJA 🇷🇸

Reprezentativci Srbije u odbojci na pesku Marko Makarić i Vukašin Rajković, posle jedne pobede i jednog poraza, odustalu su od nastavka učešća na Balkanijadi u Turskoj, jer ne žele da izađu na meč protiv reprezentacije tzv. „Kosova”.

Može li doček za ove momke ispred Starog dvora?

KOSOVO I METOHIJA SU SRBIJA! ALAL VERA MOMCI! ☦🇷🇸

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare