Boško pravi koaliciju “Ujedinjene patriote” i osvaja 20 posto! ANALITIČAR POTVRDIO BOŠKOV USPEH NA IZBORIMA

Izvor:
Politički.rs

Formiranje koalicije Srpskog pokreta Dveri sa Zavetnicima i izlazak patriotskih stranaka pod istim barjakom na izbore prihvatljiva je opcija za ove dve političke organizacije, pišu Novosti.

Ipak, Dveri i dalje ne isključuju mogućnost da cela opozicija nastupi u jednoj koloni.

Najava lidera Dveri Boška Obradovića da se zalaže za ujedinjenje partija koje bi, po njegovoj proceni, udružene mogle da izvojuju iznad 20 odsto glasova deluje realno i predvodnici Zavetnika Milici Đurđević Stamenkovski, koja ističe da bi to dalo ohrabrenje glasačima koji podržavaju njihovu ideologiju, a ranijih godina nisu izlazili na izbore, prenose Novosti.

Obradović na istoj patriotskoj listi, ako do nje dođe, vidi Dveri, Narodnu stranku, DjB, DSS, POKS, Zavetnike, Državotvorni pokret Srbije, Otadžbinu i mnoge druge pokrete:

“Ako formiramo listu “Ujedinjene patriote”, bićemo druga snaga na političkoj sceni i faktor bez kog neće moći da se formira vlast, a naš zajednički kandidat će ući u drugi krug predsedničkih izbora”, tvrdi Boško Obradović.

O tome da je do juče pričao da mora da se menja kompletan sistem a ne samo da se smeni vlast, naš dragi Boško je smetnuo s uma i već razmišlja o formiranju vlasti sa SNS. Stvarno u ovoj zemlji reč političara ne vredi ni žute banke i Boško je idealan primer političara koji smatra ovaj narod glupim i sa pamćenjem kratkim kao kod kokoške.

Da mogu Milica i Boško ujedinjeni da osvoje 20 odsto glasova, potvrdio je jedan od naših najboljih političkih analitičara i čuveni mag i prorok Milan Tarot.

Analitičar: “Boško da ne bude stipsa i da pozove još jednom ako hoće da mu izdiktiram dobitnu kombinaciju  za loto.”

U kratkom telefonskom razgovoru, cenjeni vidovnjak nam je rekao da ga je Boško već zvao telefonom tokom jedne emisije, te da mu je Milan predvideo takav izborni rezultat i da mu je dao savet šta treba da uradi da osvoji tih 20 posto glasova.

Po Milanovim rečima, Boško će morati prvo da po 20 puta lane “av, av” svake srede u 6 sati ujutru i posle svakog laveža da poljubi bojler.

Mešajući tarot karte naš analitičar nam dalje priča:

“Rekao sam ja Bošku da mora svakog petka, sve do izbora, obučen u suknjicu i čarape sa halterima posle ponoći da dežura ispred hotela ‘Nacional’ na autoputu, i da ulazi samo u kola sa diplomatskim tablicama ili kola sa ‘blinkerima’. Običnu boraniju i kamiondžije da izbegava kako bi sačuvao poštenje, a ako ga baš savlada emocija i dobije teranje, može neka šoferčina ali obavezno da bude Turčin, zbog prijateljstva našeg predsednika sa Erdoganom i junaštva sultana Murata. I treće, što nikako ne sme da preskoči je da sa Anom Brnabić uvežba duet iz mjuzikla ‘Fantom iz opere’ u verziji benda ‘Nightwish’, s tim da Boško peva Tarjin deo, ipak je Floor Jansen krupniji zalogaj, dok će Ani više leći muški vokal.”

“Ako ispoštuje sve što sam mu rekao neće mu trebati ni Mica Zavetnica ni ovi neDoJeBi i zgubidani iz POKS i DSS”, priča Milan i dodaje da poručimo Bošku da ne bude stipsa i da pozove još jednom ako hoće da mu izdiktira dobitnu kombinaciju  za loto.

“Valjda mu je ostalo nešto od onih para što je pokrao iz Hilandara”, završava  uvaženi vidovnjak i politički analitičar Milan Tarot i prekida nam vezu jer ga je na drugoj liniji čeka gospođa iz Wuppertala kojoj treba da reši problem sa svekrvom i jetrvom.

Nadamo se da će Boško pročitati ovo i da će pozvati Milana da mu kaže dobitnu kombinaciju za loto. Pametnije mu je to i da gleda od čega se živi, jer pre će dobiti na lotou nego što će prebaciti cenzus na izborima, ma kakve koalicije i kombinacije pravio i ma koliko mu Vučić glasova dodavao. Skot nije više ambasador a Godfri više voli drugosrbijanske fensi opozicionarčiće, a Boško nikad ne može drugosrbijanac da bude, ma koliko se on to iz petnih žila upinjao i trudio.

Miša Milovanović

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Нино Белов
Нино Белов
2 godine pre

Док он освоји власт, Србије више бити неће…