Brat i sestra šokirali TikTok priznanjem: “Zaljubljeni smo, svako drugo veče VODIMO LJUBAV”

Brat i sestra šokirali TikTok priznanjem: “Zaljubljeni smo, svako drugo veče VODIMO LJUBAV”

Dajana Kamila Avilja i Džordi Venja jedni su od onih parova koji TikTok koriste da se na malo bizarniji način promovišu.

Do sada su kačili veliki broj snimaka na kojima provokativno plešu i diraju se, a puno puta su se i ljubili i skidali pred kamerama.

@alphafamilia

Did you know that? #gimmegimmesome #SFXMakeup #ComingOfAge #alpha #alphabama #fyp #foryoupage #foryou #stepbro #stepsis #sibling #step #stepsibling

♬ Gimme Some – Beginners & Freedo

Dok nisu otkrili tajnu imali su oko 100.000 pratilaca, a onda su šokirali priznanjem da su polubrat i polusestra i od tada im je popularnost rapidno skočila. Sada imaju oko 600.000 pratilaca i sve razuzdanije snimke na TikToku, te je pitanje dana kada će ih zabraniti na aplikaciji.

“Upoznali smo se pre 6 godina, a počeli smo da izlazimo pre 3. Nismo očekivali da će se naši roditelji toliko zavoleti, pa su čak ušli i u brak. Mi nismo hteli da prekidamo vezu”, rekla je Dajana za LADBible.

@alphafamilia

Meet the Alpha’s new girl @jordievena #ColorCustomizer #MyCostume #fyp #foryou #foryoupage #alpha #alphabama #stepsis #stepbro #step #sibling #tiktok

♬ no where to run by stegosaurus rex – emily

“Volimo se i ako vam se to ne sviđa, šta da vam radimo. Ljudima je teško da razumeju našu vezu, ali ljubav je ljubav. Teško je znati u koga ćete se zaljubiti. Mi najviše volimo da se ljubimo i svako drugo veče smo intimni”, priznaje Džordi.

Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

POSLEDNJE OBJAVLJENO
, , , ,

Ostavite komentar