IZDRŽI PREDSEDNIČE Vučiću pokvaren telefon, javio se iz šupe u Briselu!

Izvor:
Politički.rs, Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Brisela na svom Instagram nalogu i poručio da zbog tehničkih razloga nije u mogućnosti da se večeras obrati uživo, kako je ranije najavio.

Izvinjavam se svima, verovali ili ne, prvi put mi ne radi ni telefon, ne funkcioniše ni mikrofon, tako da ću o gorućim temama za građane Srbije, govoriti sutra. Čeka nas naporan dan, a jedino što obećavam ljudima u Srbiji je da ćemo se boriti za našu zemlju. Predaja nije opcija!“, poručio je Vučić.

Na fotografiji koja je postavljena uz objavu na njegovom Instagram profilu, primećuje se da naš predsednik sedi na nekakvoj drvenoj klupi, iza njega su na zidu zakucane letve, poput starinske lamperije, a sa desne strane se vidi stara, ofucana teksas jakna, pa se može steći utisak da su našeg predsednika europski prijatelji smestili u neku šupu. Malo im je što ne pije, ne jede, ne spava i valja se po podu kad ode u Brisel, nego su ga sad i u šupu smestili, ološ briselski.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Međutim, mi znamo da, kao i nama, i našem predsedniku ništa ne smeta i da će izdržati sve, samo da bi nama bilo bolje i da ostanemo na putu ka EU.

I zato mi, kao narod, treba da pošaljemo poruku našem predsedniku da izdrži, da ga cenimo, poštujemo i volimo, i nek slobodno predaje sve što može i što mu traže. Šta će nama crkve i manastiri po Makedoniji, šta će nam Kosovo i Dečani ili Dodik i oni njegovi, Ostrog i Njegoš,  Krušedol, Pupin, Šumadija i blatnjavi opanak. Nećemo Putina, hoćemo EU, paradu gejeva u septembru, Porfirija, Šerbedžiju, Karleušu, Brnabu, Željka, Savu, brata Ramu i mlađeg Soroša.

Predsedniče, uz tebe smo, za tebe smo, s tobom ćemo gde god kažeš  i, dupe dajemo – Brisel ne dajemo!

Javi nam se što pre.

Zauvek tvoji

Boško, Mica, Dabrica, Dobrica, Miloš, Griša, Zelenko i Ćutica,

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare