18/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

Kako se odbraniti od Jehovinih svedoka DSS i POKS?

Ilustracija, Printscreen

Izvor:
Politički.rs

U poslednje vreme nam se sve češće javljaju naši čitaoci, žaleći se da ih uznemiravaju aktivisti i botovi stranaka DSS i POKS.

Piše nam jedan čitalac:

“Ovi iz POKS i DSS navalentni su i nepristojni do krajnjih granica. Ne daj bože da staneš nekad pored njihovog štanda, samo da vidiš šta se dešava, odmah naskaču na tebe, traže da se učlaniš, obećavaju sve i svašta, od para do zaposlenja, samo  ako im obećaš siguran glas… Šapuću mi na uvo da Vučić stoji iza njih i da sve što obećaju mogu da ispune. Još navode imena mnogih direktora javnih preduzeća po Srbiji koji su njihovi članovi, kako bi me ubedilii da sigurno mogu da zaposle moju ćerku, koja sa fakultetskom diplomom 12 sati dnevno mota kablove kod Vučićevih Koreanaca. Verujte mi da su gori od najgore sekte, isti su ko Jehovini svedoci. Najviše sam pogrešio što sam im ostavio broj telefona, pa me sad svakodnevno zivkaju da odem u njihove stranačke prostorije. Počeli su i na vrata da mi dolaze. Meni je sad jasno što je Koštunica pobegao iz DSS i što je čak i onaj šljam Drašković shvatio da su ovi, koji su sada u POKS-u, veći šljam čak i od njega, pa ih najurio iz SPO. Kako da se spasim od ovih sektaša?”, zapomaže naš čitalac.

Kako se odbraniti od sekti ne znamo, tako da ne znamo ni odgovor na pitanje našeg čitaoca. Možda mu može pomoći iskustvo jednog našeg prijatelja koji ih je otkačio pominjući “smenu Aleksandra Vučića”.

Na pomen borbe protiv Aleksandra Vučića beže ko đavo od krsta.

Naime, naš prijatelj je slučajno lajkovao na Fejsbuku neku od objava POKS-a, ne sluteći šta ga čeka. Odmah su botovi POKS-a krenuli sa agitacijom


Srećom, naš prijatelj, Srbenda iz Republike Srpske, lako prepoznaje  lažne nacionaliste i kvazimonarhiste, a i ne ceni baš mnog Udbine akademike i druge saradnike, te ih je ućutkao samo jednom rečenicom:

“Ako ste za smjenu Vučića, tu sam da podržim!”

Posle te rečenice nikad više mu se nisu javili, te je možda to i odgovor na pitanje našeg čitaoca i savet kako se odbraniti od njih.

Prijatelji, droga i sekte su zlo, čuvajte vašu decu!

Miša Milovanović

POSLEDNJE OBJAVLJENO
%d bloggers like this: