Karan: Era pokušao da me SILUJE; Era: Pre bih KRAVU!

Karan: Era pokušao da me SILUJE; Era: Pre bih KRAVU!

Pevačica i rijaliti učesnica Saška Karan  je optužila kolegu pevača i takođe rijaliti učesnika Andriju Ojdanića Eru da ju je uznemiravao, neprimereno dodirivao i umalo silovao kada je bila mlada

Era Ojdanić je to demantovao u razgovoru za „Alo!“, a kako kaže radi se o lažima. Ojdanić je poručio da Saška želi medijsku pažnju koju su dobile glumiceMilena Radulović i Iva Ilinčić koje su nedavno istupile u javnosti i otkrile da ih je silovao učitelj glume Mika Aleksić.

– Živi užas! Horor! Šokiran sam čime se ta žena poslužila da skrene pažnju na sebe. Podneću tužbu protiv nje jer je to što je izgovorila gnusna laž i ozbiljno je udarila na moje ime. Razumem da zbog korone nema niti jednu tezgu, ali optužbama da sam silovatelj je pomerila granice svoje želje da ponovo bude mlada i poznata. Videla je koliku su medijsku pažnju izazvale nesrećne, mlade glumice, pa rekla sebi: „Daj da se i ja uhvatim za taj voz“. Lagati da si žrtva seksualnog manijaka je nekorektno prema meni, ali i prema stvarnim žrtvama seksualnih napasnika – navodi Era, piše Informer.

– Nju je na estradu doveo Milan Simić. Uradio joj je prvi album i bio njen kompozitor. Tada sam je prvi put čuo i video, a nakon toga sam je viđao kroz tezge, emisije i rijalitije. Ovo joj nije prvi put da me ovako maltretira. Ranije je govorila da sam peder. Neka se odluči da li sam peder ili silovatelj. Pre bih opalio kravu iz svog sela nego silovao nju. Čak i u to vreme kada je dobro izgledala, nije mogla da me privuče jer je bilo jasno da nije čista u glavi. Ne znam kako joj se jezik ne osuši od laži koje redovno izgovara. Žena jaše mene, umesto da jaše onog svog dobrog čoveka za kog je udata – zaključuje pevač i ugostitelj Ojdanić.

Očekujemo da predsednik Vučić reaguje na ovaj skandal i da dođe do pomirenja članova njegove stranke i njegovih uglednih poštovaoca, velikih umetnika i iskrenih srpskih patriota.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare