Karleuša obznanila: Boško Obradović je homoseksualac, država da mu pruži bezbednost!

Izvor:
Politički.rs, Foto ilustracija, Facebook/Boško Obradović, Instagram/ Jelena Karleuša, Pixabay

Pevačica Jelena Karleuša poznata je kao neko ko se već dugi niz godina zalaže za prava LGBT populacije i drugih ugroženih vrsta.

Tako je i jutros na društvenim mrežama, najpre obznanila da je predsednik pokreta Dveri i narodni poslanik Boško Obradović homoseksualac i založila se da i on ima ista prava kao i svi drugi građani Srbije.

Odakle saznanje Karleuši o seksualnim afinitetima Boška Obradovića, da l’ se sama lično uverila ili je to saznala od svojih gej prijatelja i saradnika kojima je okružena, ostaje misterija.

Karleuša je o Bošku homoseksualcu ili “pederu”, što bi rekao naš predsednik Vučić, napisala:

“Boško Obradović je homoseksualac. Dajem mu sva prava da šeta, dajem mu pravo da to javno kaže a da mu niko ne razbije glavu. Dajem mu pravo da šeta sa svojim partnerom i pozivam državu da mu pruži svu bezbednost”, napisala je Karleuša na početku objave.

Jelena nije objavila ko je taj Boškov partner, te nama ostaje samo da nagađamo da li se to možda ne misli na osobu kojoj ceo stadion skandira da je peder. Ko će ga znati, kad vino udari u glavu, sve je moguće…

“Boško, imaš sva ljudska, zakonska, rođenjem stečena prava da budeš slobodan i da budeš ono što jesi – homoseksualac.”, ohrabrila je Jelena Boška Obradovića u svojoj objavi.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

3 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
strogo pov.
strogo pov.
6 meseci pre

Boškić nije homić, adresa je Vladan Vukosavljević, ex Dveri.

babuška
babuška
6 meseci pre

reče žena koja trpi nasilje u porodici

toliko...
toliko...
6 meseci pre

žena je propalica