Leskovčani skupljaju pare: Daće ih Karleuši da NE PEVA na Roštiljijadi

Izvor:
Nova.rs, Foto; YouTube, Instagram, Jugmedia

Nakon što je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao da će 32. Roštiljijadu svojim nastupom vrednim 20.000 evra otvoriti Jelena Karleuša, brojni Leskovčani nezadovoljni su zbog takvog izbora, ali i visoke cene.

Protiv nastupa Karleuše su i u Pokretu za Leskovac, odakle kažu da će pokrenuti inicijativu da zajedno sa građanima prikupe ceo honorar i ponude joj – da ne peva u Leskovcu.

Iz novog pokreta, koji je nastao pošto su zbog neslaganja sa politikom Boška Obradovića napustili Pokret Dveri, ističu i da Roštiljijada mora izgledati drugačije, kvalitetnije i kulturnije u svim segmentima pa i u odabiru izvođača. Zbog toga su rešili da zajedno sa građanima prikupe 20.000 evra, ponude ih Karleuši i tako spreče njen nastup 22. avgusta na otvaranju festivala roštilja.

“Pokrećemo akciju pronalaženja 20.000 Leskovčana koji su spremni da daju po jedan, dva, tri i više evra (do visine zvaničnog honorara za nastup, pa i više, ako je potrebno) kako bi sakupili dovoljno sredstava za honorar koji ćemo dotičnoj Divi ponuditi kako ne bi pevala u centru našeg grada”, stoji u saopštenju.

Dodaju i da će sav prikupljeni novac, ukoliko ga Karleuša odbije, u dogovoru sa Leskovčanima zajedno uplatiti u humanitarne svrhe.

Podsetimo, prošlogodišnju Roštiljijadu otvorila je Svetlana Ceca Ražnatović, a Leskovčani su tada takođe pokrenuli peticiju da se novac preusmeri za lečenje dece.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare