Ministra Popovića na Hilandaru od svega najviše oduševio vinski podrum i to što može da se pije vino

Ministra Popovića na Hilandaru od svega najviše oduševio vinski podrum i to što može da se pije vino

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa svitom, proveo je Božićne praznike na Hilandaru.

Da poseta velikoj srpskoj svetinji neće imati duhovni karakter, postalo je jasno još pre stupanja Vučića na tlo Svete gore, kad je predsednik Srbije krenuo, ko svaka starleta ili influenserka da se slika na svakih pola sata, i da te slike deli po društvenim mrežama prebrojavajući lajkove i šerove.

Po broju lajkova i šerova predsednik Srbije ništa ne zaostaje za influenserkom Zoranah, starletom Sorajom ili jutjuberom Baka Prasetom, tako da može da bude zadovoljan efektima posete.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Po izvorima iz SPC, pravljene selfija nije bio jedini cilj posete Hilandaru. Kako tvrde izvori, pošto monaštvo Hilandara ima ogroman uticaj na sve vladike u SPC, Vučić je pokušao da preko njih izdejstvuje da se na predsetojećem Saboru SPC izabere patrijarh koji njemu odgovara. Koliko je u tome uspeo – videćemo.

U sviti srpskog predsednika našao se i ministar Nenad Popović, u narodu poznatiji kao Neša zadrigli Baron od Minela, koji je najčešće pominjana osoba otpuštenih, prevarenih i gladnih radnika tog istog, nekad uspešnog Minela, kog je Neša kupio pa uporopastio.

Još su Sterija i Nušić ukazivali na nakazne pojave u srpskom društvu kao što su pokondirene tikve ili Živke ministarke i te pojave su prisutne i dan-danas u liku i delu ministra Popovića i gotovo celog naprednjačkog kartela.

Kad se preko noći obogate ili dokopaju političke moći i uticaja, Živke ministarke i pokondirene tikve, muške ili ženske, pokušavaju od sebe da naprave elitu i izbrišu i prikriju svoje korene, sirotinju, glupost i bahatost.

Tako je u vreme Nušića Živka ministarka počela da puši, nalazila ljubavnika i pokušavala da uđe u visoko društvo.

Današnje Živke i današnji ministri i ministarke sve manje puše, više su okrenuti kokainu, ljubavnici su im isključivo istog pola kako bi bili u toku sa svetskim trendovima (ne mora da znači da su pravi pederi i da se jebu u dupe, ali je potrebno da se o njima to misli kako bi ušli u milost zapadnih ambasadora), i ono što su umislili da će im najviše pomoći da sebe predstave kao elitu je to, da sebe predstave kao izuzetne ljubitelje i poznavaoce vina, naravno, isključivo skupih vina.

Imamo za primer i našeg predsednika koji obožava da se fotografiše sa vinskom flašom ili ispred buradi u svom vinskom podrumu, mada nije poznato da u Čipuljićima ili na Novom Beogradu poseduje vinograde, a poznato je javnosti i to je sam predsednik dokazao da ni njegov brati, nit bilo ko iz njegove porodice ne poseduju ni ar poljoprivrednog zemljišta.

Po ugledu na predsednika i ministar Popović Neša zadrigli Baron od Minela napravio je selfi u vinskom podrumu na Hilandaru, dok pored buradi nasmejan i blaženog lica stoji naš predsednik.

Jeste da našem predsedniku Popović svojom zadriglom, naš narod bi rekao telećom facom, kvari svetački izraz ali to ne može da umanji vrednost ove fotografije koja će uramljena sigurno stajati pored slavske ikone, na zidu Popovićeve vile, sve dok Aleksandar ne padne s vlasti.

Tu sliku je za sada Popović podelio samo preko Tvitera, kako bi poručio građanima Srbije i posebno otpuštenim radnicima Minela da ne brinu za njega, da je i dalje na slobodi i da je na Hilandaru dozvoljeno da se pije vino.

Nemoguće je opisati sreću Minelovih otpuštenih izgladnelih radnika kad su ugledali ove dve iskežene face.

M. Milovanović

Foto: comel.rs, Twitter

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare