RADULOVIĆ: Ponosan sam što sam radio u Vučićevoj Vladi; PAJTIĆ: Gluplji ste i pokvareniji nego što sam mislio!

RADULOVIĆ: Ponosan sam što sam radio u Vučićevoj Vladi; PAJTIĆ: Gluplji ste i pokvareniji nego što sam mislio!
Foto: Printscreen, Twitter
Izvor:
Politički.rs

Svađa dvojice srpskih političara, dostojna intelektualne rasprave Lepog Miće i Miljane Kulić u “Zadruzi”, započela je pošto je Bojan Pajtić, bivši predsednik Demokratske stranke, pohvalio tekst Nedima Sejdinovića “Biti Vojvođanin”, objavljenom u listu Danas.

Prepiska je išla ovim redom:

Pajtić: Sjajan tekst! Kratko i jasno.

Predsednik pokreta “Dosta je bilo” nije izdržao a da ne prokomentariše:

Radulović: Ne znam šta je tragičnije: da jedan nacionalni dnevni list objavi ovakav tekst koji obiluje šovinizmom i mržnjom prema Srbiji i srpskom narodu ili da ga podrži bivši predsednik DS-a i prvi čovek u srpskoj pokrajini.

Samo u Srbiji.

Pajtić: Najtragičnije je to što se osoba, koja je DVADESET GODINA nakon što je Vučić ušao u politiku – postala deo njegove Vlade, sada predstavlja kao ozbiljna opozicija. Da u 2013-oj pomisliš da Vučić može IŠTA dobro doneti Srbiji – moraš biti ili pokvarenjak ili imbecil. Ili oba.

Radulović: Posle preko 7 godina od kako sam podneo ostavku, ovo je jedina “kritika” koju imate?

Dok ste bili na vlasti, sprovodili ste pljačakše privatizacije, partijski zapošljavali, kontrolisali medije i doveli Srbiju do Vučića koji je nastavio to isto samo još mnogo gore.

Pajtić: Nepotrebno je nabrajati bilo šta, bio si U VUČIĆEVOJ VLADI. Svako ko je bio u bilo kojoj Vučićevoj Vladi je poslednji antropološki ološ vredan svakog prezira.

Radulović: Uvreda je uvek znak slabosti. A kao pravnik i javna ličnost morali biste znati koliko su nedopustive.

A i nije vam smetalo da 2013. pokušavate da od “antropološkog ološa” kako me zovete tražite pomoć oko jedne od vaših privatizacija i 2015. tražite koaliciju sa DJB.

Pajtić: Još jednom da ponovimo: SVAKO KO JE IKADA BIO U VUČIĆEVOJ VLADI JE ANTROPOLOŠKI OLOŠ VREDAN SVAKOG PREZIRA. To nije uvreda, već eufemizam. Jako si dobro prošao s obzirom da si bio jedan od najviših funkcionera ovog idiotskog mafijaškog režima.

Radulović: Ja nikoga vređati neću, pa ni vas. Vređanje je nepristojno, bahato i pokazuje slabost.

Ponosan sam na sve što sam radio u Vladi Republike Srbije, počevo od potpune transparentnosti koju sam uveo, a koju ste vi odbili kada ste zvali DJB u koaliciju 2015. i kada smo je tražili.

Pajtić: Odavno smo prešli na “ti”, ali rado ću se vratiti na “Vi”. Nakon rečenice da ste PONOSNI na to što ste bili u VUČIĆEVOJ VLADI, shvatih da ste još gluplji i pokvareniji nego što sam mislio, pa mi Vas je pomalo i žao. Zezam se, nije.

Za to vreme, naš predsednik Vučić se odmara od pijanke pod šatorom Dragana J. Vučićevića, čitajući tvitove svojih opozicionara, nasmejan, veseo, bezbrižan, zadovoljan i siguran u svoju dugogodišnju vladavinu pored ovakvih, svojih  opozicionara.

U isto vreme Željko Mitrović, hodajući po vodi, zadovoljno trlja ruke jer su se pojavili novi kandidati za “Zadrugu 9” – čim prođu izbori na proleće, eto njih u “Zadruzi”.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar

Komentari

Nema komentara. Ostavite vaš komentar.

Ostavite komentar