Rus pobegao iz zemlje, došao u Srbiju pa pljuvao po Srbima. Sad zakukao: Navijači Zvezde mi dali nekoliko dana da napustim zemlju

Izvor:
Telegraf.rs, Foto: Youtube - Printscreen

U starom snimku je rekao da Srbi nisu braća, da je rakija magareća voda (urin), a onda su to čuli navijači Zvezde i krenuli s komentarima

Jezik je nekada jednostavno brži od pameti. Na svojoj koži je to najbolje osetio ruski bloger Ilja Medison, koji je zbog nekih svojih izjava u prošlosti dobro “propatio”, a kaže da je iz naše zemlje proteran, ni manje ni više nego zbog – navijača Crvene zvezde?!

Naime, nakon što je predsednik Rusije, Vladimir Putin proglasio delimičnu mobilizaciju, Ilja je došao u Srbiju gde se nije mnogo zadržao pošto je morao da produži dalje, a razlog su komentari iz jednog vloga u kojima je bezuspešno pokušao da se šali na račun naše zemlje, piše portal Telegraf.rs.

Lokalno stanovništvo ga je prepoznalo zbog svojih stend-ap nastupa u kojima je prozivao Balkan, rakiju, kulturu naše zemlje i istakao je kako misli da Srbi nisu braća Rusa, što je možda i najviše povredilo većinu naših ljudi.

– Sr*nje je odvratno – i Balkan i rakija. Mrzim Srbe, rakiju, njihovu kulturu. Možda su nam Srbi braća po raznim četovima na internetu, ali ih ja ne smatram za braću – rekao je tada Ilja i navukao veliki gnev.

Foto: Youtube – Printscreen

Kaže da je navukao gnev navijača Zvezde, posle njihovih komentara morao da napusti Srbiju

U njegovoj ogromnoj poruci na Telegramu, Medison piše kako je zbog svog dugačkog jezika morao da napusti Srbiju, pre svega zbog toga što su poruke stigle do navijača Crvene zvezde koji pričaju na ruskom. O svemu tome su juče izveštavali gotovo svi ruski mediji.

Sam sam sve sj***ao. U Srbiji mi se jako dopalo, bilo mi je kul, ali je moj dugački jezik u prošlosti govorio da Srbi nisu braća, da su cig***i i da je rakija magareća voda. Neko je to poslao navijačima Zvezde i onda je priča postala viralna. Hvala braći što su saslušali moje argumente i dali mi nekoliko dana da se spremim – govori Ilja, ne navodeći da li je dobijao pretnje od pristalica crveno-belih.

Sada ističe da se jako kaje što je morao da napusti Srbiju, mada ne navodi gde se nalazi, kaže da je u našoj zemlji sve bilo nekoliko puta bolje.

– Srbija je lepa zemlja. Ljudi su divni, voleo bih da živim tamo sa Jurom. Volim Srbiju i uopšte se ne sećam zbog čega sam sve ovo rekao. U sledećoj zemlji je sve ispalo pet puta skuplje, turobnije, upao sam u depresiju, što je i normalno u takvoj situaciji. Imao sam problema sa boravišnim dozvolama, novcem, stanom, pao sam u apatiju. Samo Bog zna koje sam zemlje sve “napucao”, govorio da su g***o. Što više boravim u Evropi, to mi se više vraća u Moskvu – napisao je Ilja.

Ističe da će u budućnosti pre nego što dođe negde proveriti šta je govorio o tim zemljama u svojim vlogovima. Pa ipak, iako je nekada samo izvinjenje dovoljno, neki su spremni da odu preko toga.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare