SKANDAL: Mlađa Đorđević u Zagrebu lomio česnicu sa Porfirijem, Plenkovićem, Dačićem, Jelenom Milić… (VIDEO)

Izvor:
Politički.rs, FOTO: LANA SLIVAR DOMINIC / TANJUG

Fotografja na kojoj su patrijarh Porfirije, premijer Hrvatske Andrej Plenković, Ivica Dačić, Jelena Milić i navodno predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević uveliko se komentariše u medijima i javnosti.

Fotografija koja je nastala na svečanom božićnom prijemu u Zagrebu tokom lomljenja česnice, izazvala je pravu buru u javnosti jer se na njoj uz patrijarha Porfirija, Andreja Plenkovića, Ivice Dačića i ambasadorke Jelene Milić, navodno  nalazi i najveći kritičar Aleksandra Vučića i patrijarha Porfirija Mlađan Đorđević.

Foto: Printscreen

Da potvrde “veliko otkriće” da je sigurno Đorđević na slici, potrudili su se najgrlatiji zaštitnici lika i dela Aleksandra Vučića Milomir Marić, Dejan Anđus, Ljubiša Ristić i neizbežni Nebojša Krstić.

Oni su se u Jutarnjem programu na Hepi televiziji sablažnjavali nad činjenicom da čovek koji Aleksandra Vučića optužuje da je najveći izdajnik srpskog naroda, kriminalac i čipuljićka bitanga, može da se nađe u prisustvu srpskog patrijarha, srpskog ministra spoljnih poslova i ambasadorke Srbije u Hrvatskoj, te su zaključili da je sve to najverovatnije maslo hrvatske službe.

 

 

Novinar Predrag Popović je prokometarisao na tviteru

Neki od komentara na mrežama su bili:

Počeo si da im se priviđaš… ko Gavrilo Princip.”, napisano je u komentarima na Tviteru.

Brale, da l’ si čovek ili crni panter? Priviđaš se Krlu, Vučiću, priviđaš se Bosancima čas u manastiru Karno, čas u Sarajevu, odjednom si u Prizrenu…? Olenek piše krivične prijave protiv tebe što podržavaš Rusiju, blentavi Vučićev đavolji advokat Čedomir Stojković te stavlja na spisak ruskih agenata… a ti sa Plenkovićem slaviš Božić… Svaka čast!“, bio je jedan od komentara

Naravno da su i Anđus i Marić i Nebojša Krstić znali da čovek na slici nije Mlađan Đorđević ali su poletno pokušali da odrade svoj zadatak, da od svega da naprave skandal i da lažima i spinovanjem napadnu Đorđevića. Još jednom su pomenuta trojica dokazali da su pravi zastupnici politike Aleksandra Vučića zasnovanoj na prevarama, lažima, uvredama i stavljanju mete na čelo političkim protivnicima.

Red je da jednog dana budu i dostojno nagrađeni zbog toga.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare