SKANDALOZNO: Nebojša Krstić tražio od patrijarha da ZASKOČI Stjuarta Piča

Izvor:
Politički.rs, Foto: Twitter, Printscreen, SPC

Naš ugledni analitičar, marketinški stručnjak i nekadašnji savetnik predsednika Republike Borisa Tadića dr Nebojša Krstić, nedavno je na Tviteru zapanjio i sablaznio celokupnu javnost u Srbiji i Velikoj Britaniji.

Naime, lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević,  u svojoj objavi je kritikovao susret srpskog patrijarha Porfirija sa specijalnim izaslanikom britanskog premijera za Zapadni Balkan Stjuartom Pičom. Đorđević je podsetio na zlodela ovog britanskog generala koji je učestvovao u bombardovanju Srbije i Republike Srpske.

“Srdačan, prijateljski i otvoren razgovor sa zlotvorom koji je kasetnim bombama ubijao srpsku decu!
Englezi dokazani ‘prijatelji’ našeg naroda kroz istoriju su to dokazali bezbroj puta…
Oprosti im, Bože!”, osudio je Đorđević postupak srpskog patrijarha.

Mlađan Đorđević

Izjava Đorđevića je bila u skladu sa njegovim stavovima, i takva kritika srpskog patrijarha se i mogla od njega očekivati, međutim, neočekivano je bilo da je podršku dobio od dr Nebojše Krstića, za koga zlobnici iz opozicije tvrde, a sad se vidi neopravdano, da je glasnogovornik režima Aleksandra Vučića.

Iz komentara dr Krstića može se zaključiti da su njegovi stavovi ekstremniji od Đorđevićevih i da je patrijarh, po njemu, trebalo da se obračuna sa britanskim generalom.

Trebalo je patrijarh da ga zaskoči, obori, veže i odvuče u podrum Patrijaršije dok ti ne dođeš da ga ispitaš i kasnije prebaciš u gulag.“, napisao je dr Krstić.

Đorđević nije komentarisao Krstićev predlog.

Prema našim izvorima, predlog Krstića da patrijarh zaskoči Stjuarta je došao i do same britanske kraljice, koja je razočarano reagovala:

“Nisam očekivala od dr Neše da tako nešto izjavi za mog Porfirija i mog Brajana”, žalila se kraljica Elizabeta vojvotkinji Kamili, “baš sam volela da slušam onu njegovu ‘Ti si moja čokolada’ i onaj narodnjak “Moja si, moja” pa baš htela da kažem Aleku da mi ga pošalje ovde za ambasadora, da mi malo peva. Znaš Kamila, meni je jedva par decenija života ostalo, pa bar da ih u veselju provedem,  a on sad našao da se uhvati sa onim četnikom Braletom. Ne znam šta mu je to trebalo, moraću sad onog Šapera da dovedem, nego sele, mnogo je ružan ko da nam je familija”, jadala se razočarana kraljica.

Naši izvori dodaju da je predsednik Vučić jedva uspeo da ispegla stvar kod kraljice, samo se ne zna koliko ćemo i čime ćemo sve platiti ovo skandalozno ponašanje dr Nebojše Krstića.

Ni Đorđević, ni Krstić nisu želeli da komentarišu naša saznanja.

M. Milovanović

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar