Šutanovac: Razumem da je Boško željan pažnje ali ne mora da vrši nuždu u parku da bi ga svi primetili

Izvor:
Politički.rs

Odbačen od opozicije, a još nedovoljno prihvaćen od Aleksandra Vučića, predsednik Dveri Boško Obradović pokušava na svaki način da bude u centru pažnje. Istovremeno svojim ispraznim rečima i delom želi da zadrži lažnu sliku koju je stvorio o sebi, kao o nekom velikom patrioti, nacionalisti i zaštitniku srpstva.

Teško je izmeriti ko je veći Srbin, Vojislav Šešelj ili Boško Obradović. To jedino Aleksandar Vučić može da nam kaže, ako saopšti koliko i koga od njih dvojice više plaća.

Elem, danas se Boško herojski obrušio na nebitnog Vučićevog cirkuzanta Nenada Čanka, preteći mu da će podneti krivičnu prijavu zbog Čankovog majmunisanja na Cetinju.

Srpski pokret Dveri sutra podnosi Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu krivičnu prijavu protiv Nenada Čanka, koalicionog partnera SNS u tamošnjoj gradskoj vlasti, zbog krivičnog dela izazivanja nacionalne netrpeljivosti, povreda slobode ispovedanja vere, i izazivanja nereda“, napisao je Boško na Tviteru.

Usledili su komentari u kome su se tviteraši sprdali sa “prazninom taštine” Boška Obradovića, a bilo je i onih koji su odgovorili Bošku da znaju da je prevarant koji je otrčao u Vučićev zagrljaj i zapitali ga zašto protiv Aleksandra Vučića ne podnese krivičnu prijavu.

“Koliko ste krivičnih prijava podneli protiv Vučića i njegove bande zbog pljačke i uništavanja države? Čanak je najveći problem Srbije?“, upitao ga je Slobodan Joksimović.

Boškov tvit je komentarisao još jedan željan pažnje zaslužni građanin Srbije, samo one druge – NATO građanerske, u narodu omiljeni Dragan Šutanovac. Ma šta mislili o njemu kao političaru, bivšem predsedniku DS i bivšem ministru odbrane, ne možete mu poreći duhovitost i spremnost za zajebanciju posle majstorskog ukopavanja zabludelog Boška.

Teško da je iko mogao nešto gluplje da smisli. Razumem da je željan pažnje ali ne mora da vrši nuždu u parku da bi ga svi primetili, možda bi bilo bolje da recimo zapeva.“, napisao je Šutanovac.

Boško do sada nije odgovorio na ovu prozivku, tako da smo ostali uskraćeni za nastavak ove komedije, mada sumnjam da vam je do zajebancije, stigla jesen, deca krenula u školu, knjige, patike, zimnica, treba ogrev da se spremi… Lako je njima zajebavati se, oni te probleme nemaju, pametni ljudi, kao vampiri su se nasisali na vreme a i sišu i dalje vašu krv i žive na vaš račun i od vaših otetih para, pa mogu da se zajebavaju do mile volje, kad ste im već dopustili.

Miša Milovanović

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar