U užičkom JKP Vodovod ako radnik pogreši VODI NA RUČAK ceo Nadzorni odbor

Izvor:
Politički.rs, Foto: Facebook/ Sloga UŽice

Da je Srbija zemlja čuda i da živimo nadrealnu tragikomediju u režiji naprednjačke vlasti, govori i događaj koji se desio u JKP Vodovod Užice.

Naime, jutros je na oglasnoj tabli preduzeća osvanula odluka Nadzornog odbora da, zbog grešaka u materijalima koje visokostručni i ugledni dotični Nadzorni odbor dobija, onaj koji je počinio grešku, dužan je da kompletni Nadzorni odbor vodi na ručak, o svom trošku.

Autentičnost ovog dokumenta nismo mogli da potvrdimo kod članova samog Nadzornog odbora, ali po svedočenju mnogih sindikalaca, Odluka se od jutros stvarno nalazi na oglasnoj tabli.

Sindikat Sloga Užice se povodom toga oglasio na društvenim mrežama.

Objavu prenosimo u integralnoj verziji

PRASEĆE, JANjEĆE KAO DISCIPLINSKA MERA

Da u „Naprednoj Srbiji“ sve moguće govori Odluka Nadzornog odbora JKP Vodovod Užice br. 01-03/43-9 od 28.07.2023. godine, na kojoj Nadzorni odbor preduzeća zahteva od radnika koji pogreše da ih vodi na ručak o svom trošku.

Odluka glasi „ Za svaku primećenu grešku koja može da izazove drugačije viđenje dostavljenog materijala, autor greške je dužan da Nadzorni odbor vodi na ručak o svom trošku“. Odluku je potpisao predsednik Nadzornog odbora dipl. ing. Miodrag Tanović.

Odluka Nadzornog odbora stoji na oglasnoj tabli preduzeća JKP Vodovod Užice.

Pored više kriminalnih radnji i zloupotreba službenih položaja koja se dešavaju u JKP Vodovod Užice, Nadzorni odbor umesto da se bavi time sam je učesnik nezakonitih radnji gde je izmislio novu meru kažnjavanja grešne zaposlene.

Pozivamo građane Užica da doniraju novac za ručkove gladnih članova Nadzornog odbora JKP Vodovod, kako ne bi udarali reket grešnim radnicima preduzeća.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare