Abazović: Vulina ne doživljavam među ozbiljnijim ljudima u establišmentu Srbije

Abazović: Vulina ne doživljavam među ozbiljnijim ljudima u establišmentu Srbije

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović kazao je da ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina “ne doživljava među ozbiljnijim ljudima u establišmentu Srbije”, prenosi RTCG.

RTCG podseća da je Vulin nedavno, između ostalog, rekao da stvaranje „srpskog sveta“ rešava nacionalno pitanje Srba, i da je proces ujedinjenja počeo, te da se to više neće moći zaustaviti.

„Lično njega ne doživljavam među ozbiljnijim ljudima u establišmentu Srbije. Nije ovo mesto gdje mi treba da govorimo o njima, šta oni treba da rade. Ne volim kad se svako bavi Crnom Gorom, ne volim kad se vređa država Crna Gora, ne volim kad se vređa premijer, ili ljudi iz Vlade“, rekao je Abazović.

On je na Odvoru za bezbednost i odbranu saopštio i da stoji odgovorno u odbrani svojih kolega, te da ne žele da dolivaju ulje na vatru.

„Ako je neko neodgovoran sa bilo koje strane, ne treba da mi da sledimo taj primer. Ali svakako osuđujem neke izjave koje su bile“, rekao je Abazović.

Ranije danas, Abazović je saopštio i da se ne stidi što je nakon puštanja na slobodu jednog od vođa kavačkog klana Slobodana Kašćelana kazao da je mafija jača od države i da postoji sprega sudstva i mafije.

On je poručio da je Vlada krenula u obračun sa organizovanim kriminalom i da je važno da znaju na koga mogu da računaju.

N1, RTCG

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare