(AUDIO) Krenuo predizborni SNS teror: Od KONZULATA dobili podatke o našim građanima

Izvor:
Politički.rs, Foto: Google maps, Printscreen

Predizborana kampanja Srpske napredne stranke i teror nad građanima polako se zahuktava. Na meti naprednjačkih aktivista nisu samo građani koji žive u Srbiji, več i građani sa srpskim državljanstvom koji imaju prijavljen boravak u nekoj drugoj zemlji.

Takva aktivnost Srpske napredne stranke možda ne bi bila toliko strašna, da se ne odvija u saradnji sa konzulatima i ambasadama Srbije od kojih dobijaju podatke i brojeve telefona naših građana.

Danas nam se javio naš prijatelj koji živi u Bosni i Hercegovini, tačnije u Republici Srpskoj i dostavio nam deo razgovora sa aktivistkinjom Srpske napredne stranke.

U tom razgovoru aktivistkinja, koja se predstavila kao Vesna, od njega traži informacije da li će i gde će glasati i nudi mu se da na dan glasanja dođu kod njega kući ako mu je problem da ode do najbližek konzulata (u Trebinju).

Na pitanje našeg prijatelja, odakle njoj podaci o njemu i broj telefona, Vesna bez imalo ustezanja odgovara da ih je dobila iz konzulata Srbije u Trebinju i potvrđuje da radi za SNS, čime je dodala još jedan dokaz da će izbori u aprilu biti kriminalni, kao što su bili svi izbori koje je organizovao režim Aleksandra Vučića.

Od naših izvora u Republici Srpskoj saznajemo da je glavni koordinator  u BiH i Crnoj Gori za stavljanje institucija države Srbije u ruke jedne stranke, kao i za vrbovanja i često primoravanja naših ljudi da izađu na izbore i glasaju za Vučićev režim Vlado Mandić, rukometaš, kafedžija i sin, po ne baš lepim stvarima čuvenog, Mome Mandića.

Čemu li se nadaju lideri srpske opozicije i da li su svesni da je građanima dosta repriza u kojima ih gleda kako u noći posle svakih izbora kukaju i zapomažu da su pokradeni i kako izbori nisu bili fer i pošteni?

Lideri opozicije baš toliko glupi nisu da stvarno veruju da će pobediti Vučića, i zato se postavlja pitanje šta ih i ko ih to goni da budu saučesnici mafiji?

Ovoga puta će morati, posle izbora, na to pitanje da daju odgovor i da nestanu.

Poslušajte snimak telefonskog razgovora sa aktivistkinjom SNS

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare