Braunović: Smetamo im jer znaju da preko naših leđa neće moći da prodaju Srbiju

Izvor:
Politički.rs, Foto: Naša Drina

“Zašto svima smetaju Socijalistička partija Srbije i Naša Drina? Zato što znaju da preko naših leđa neće moći da prodaju Srbiju!” – odjeknule su Šumadijom reči Igora Braunovića.

U četvrtak 23. novembra, u prepunoj sali Doma kulture u Orašcu, održana je izborna konvencija udruženja “Naša Drina”, koalicionog partnera Socijalističke partije Srbije.

Orašac je srdačno dočekao predsednika Naše Drine, narodnog poslanika Igora Braunovića, najpre hlebom i solju, a potom gromoglasnim aplauzom, skandiranjem i zastavama.

Posle intoniranja himne Srbije, okupljenima su se obratili pripadnici Naše Drine, a onda je, burno pozdravljen, za govornicom izašao predsednik Igor Braunović.

Braunović je, tokom svog obraćanja, podsetio da je Orašac “mesto gde je rođena srpska sloboda” i da mu je drago što su se baš u Orašcu okupili u ovim sudbonosnim trenucima po Srbiju.

U drugom delu svog obraćanja predsednik Naše Drine se osvrnuo na predstojeće izbore, zakazane za 17. decembar.

“Kakvi budemo 17. decembra i koliko zaštitimo Srbiju i srpske interese, takvi ćemo biti doveka, a 17. decembra se, verujte mi,  brani Srbija na biračkim mestima i u biračkim kutijama, jer došlo je zadnje vreme da sačuvamo Srbiju! Mi moramo da ostanemo garant srpskih nacionalnih interesa!”.

 Braunović dao i odgovor zašto je u poslednje vreme koalicija SPS-a i Naše Drine trn u oku svima i meta napada sa svih strana:

“I zašto svima smeta Socijalistička partija Srbije i Naša Drina?

Smeta im jer znaju da preko naših leđa neće moći da prodaju Srbiju!

Neće moći da prodaju Kosovo!

Neće moći da ugase Republiku Srpsku!”, naglasio je lider Naše Drine.

“Sve za Srbiju – Kosmet ni za šta! Sve za Srbiju – Srpsku ni za šta!” – obećao je, burno pozdravljen od okupljenih, na kraju svog govora Igor Braunović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nasa Drina (@nasa__drina)

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare