Čomić: Promene u ponašanju Vučića su merljive i vidljive

Čomić: Promene u ponašanju Vučića su merljive i vidljive

Ministarka za manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić izjavila je da su promene u ponašanju predsednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića merljive i vidljive, kao i da zna da je sadašnjoj vlasti zaista stalo do Evropske unije (EU).

„Kritikovala sam sve i kritikovaću i ubuduće. A svi, pa i predsednik Srbije zaslužuje dobrobit sumnje da može da menja svoje ponašanje i ima promena koje su merljive i vidljive. Nakon odluke o učešću u Vladi Srbije jasno je rečeno da se oko mnogo toga ne slažemo, a da se o ogromnoj potrebi Srbije za vladavinom prava, kulturom ljudskih prava i radu na ženskim ljudskim pravima slažemo, kao i o potrebni da Srbija razgovara“, rekla je Čomić za list Danas.

Prema njenim rečima, neophodna nam je ta promena ponašanja ljudi na javnim poslovima da bismo gradili vladavinu prava.

Na pitanje veruje li da je ovoj vlasti na čelu sa Aleksandrom Vučićem i predsednicom Vlade Anom Brnabić zaista stalo do EU, ona je rekla: „Znam da jeste“.

Čomić je odrečno odgovorila na pitanje da li je razmišljala da postane deo te velike porodice naprednjaka. „Ne, imala sam jednu stranku. Iz nje sam osnovano i statutarno izbrisana, nemam je više i tako će ostati“, rekla je ona.

N1, Beta, Danas, Foto: Printscreen

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare