Đilas: Ovo su jedini izbori na kojima se bira opozicija, ovde se ne bira vlast

Đilas: Ovo su jedini izbori na kojima se bira opozicija, ovde se ne bira vlast

Lider Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas rekao je da “jedino bojkot predstojećih izbora ima smisla” i da će se “jedino građani koji ne budu izašli na birališta osećati slobodno” 21. juna, jer će se toga dana održati samo “izbori za opoziciju”.

On je ovo izjavio u emisiji “Utisak nedelje”, u kojoj je večeras gostovao zajedno sa liderom Srpskog patriotskog saveza i predsednikom opštine Novi Beograd Aleksandrom Šapićem i gradonačelnikom Šapca, Nebojšom Zelenovićem.

– Bojkot jednino ima smisla. Ja neću nikome da govorim da li treba da učestvuje na izborima ili ne. Uslova za izbore nema, nema demokratije. Bojkot je odluka svakog pojednica i svako ko to bude uradio ostaće slobodan toga dana. To je proces, moj stav je da izbore treba bojkotovati svuda, bez obzira da li u nekom gradu pobedio dobar gradonačelnik. Ja ne verujem da je Šabac slobodan grad, on samo ima slobodnog gradonačelnika – rekao je Đilas.

Đilas: Ovo su jedini izbori na kojima se bira opozicija, ovde se ne bira vlast
Printscreen

Dodao je i da će se u nedelju održati “izbori za opoziciju”, a ne za vlast, prenosi Blic.

– Ovo su jedini izbori za opoziciju, ovde se ne bira vlast. Mislim da svi upadamo u zamke, nebitno je ko će ući u Skupštinu. Nismo pozivali građane da glasaju za bilo koga, ali nismo ni pravili kampanju protiv Nebojše Zelenovića i nadam se da će i on pozvati Šapčane da ne glasaju na parlamentarnim izborima – rekao je Đilas.

Ne propustite

SKANDALOZNO: Pravoslavna dr Jovana pokazala butinu; ANALITIČARI: Sramotna pretnja Vučiću, službe da reaguju!

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare