Gunter poziva na bombardovanje Beograda, Georgijev mu poručio: Jebaću te ružno!

Izvor:
Politički.rs, RT Balkan, Foto: X/@FIGHT_4_RIGHT_S, @VladoGeorgiev

Gunter Felinger pozvao NATO da “odmah pripremi intervenciju protiv Srbije”

Austrijski ekonomista Gunter Felinger, miljenik srpskih NATO borkinja, kučkica, ljudskopravaša i drugosrbijanskih srbofoba,  koji je poznat po tome da na društvenim mrežama često napada Srbiju i Rusiju, ovog puta je otišao korak dalje, sramno pozivajući na bombardovanje Beograda prenosi RT Balkan.

Podsetimo, policija takozvanog Kosova saopštila je jutros da se sinoć oko 2.30 kod sela Banjska dogodila pucnjava u kojoj su ranjena dva pripadnika policije, od kojih je jedan podlegao povredama.

Nakon toga se Felinger oglasio i rekao da “pod hitno treba bombardovati Beograd”, jer je, kako kaže, Srbija započela rat u južnoj srpkoj pokrajini.

“U Banjskoj je počeo rat Srba protiv Kosova. Kao što sam upozoravao cele godine, Rusija i Srbija žele Južni front – sada je tu! Pozivam NATO da odmah pripremi intervenciju protiv Srbije. Bombardovanje Beograda odmah”, napisao je Felinger na društvenoj mreži Iks.

Umetnik Vladi Georgijev mu je odgovorio, u komentaru, da će Gunter biti oduševljen ako se nekada sretnu, a potom u drugom komentaru, na engleskom jezik,u poručio, slobodnim prevodom rečeno:

Ja sam na svojoj jahti u Grčkoj, ti ružni pušaču kurca,

Jebaću te ružno kad te jednom nađem, ružni, prljavi pušaču kurca.

IZDVOJENO ZA VAS
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
kitaubila
kitaubila
2 meseci pre

jebacu vas dobro vi lepi lepi cisti lizaci picke