Jovanović: Ja i Žika smo NADA za Srbiju! Ja imam viziju i biografiju!

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da su predsednički izbori, koji će biti održani sledeće godine, “prava prilika da se izdignemo iz žabokrečine u koju je pretvorena srpska politička scena” i kaže da neće bežati od odgovornosti da se kandiduje.

“Izbori su sjajna prilika da se zemlji ponudi ne samo jedna biografija, već i jedna vizija Srbije i shvatanje kako bi demokratija i neki vid sabornosti i zajedništva trebalo da izgledaju. Što se mene tiče, rekao sam više puta da neću bežati od odgovornosti”, rekao je Jovanović za nedeljni Blic.

Povodom potpisivanja koalicionog sporazuma između DSS i POKS-a, lider DS S-a je rekao da su te dve stranke oformile koaliciju pod nazivom Nacionalno-demokratska alternativa i da imaju program, politiku i viziju kako Srbija treba da izgleda.

“To je uverenje koje se temelji na činjenici da se može biti patriota koji će braniti srpske nacionalne interese, a istovremeno braniti poštovanje institucija i zakona. To je stav da nacija i demokratija ne idu jedno bez drugog. To je nada za Srbiju”, istakao je Jovanović.

Agencije

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare