Kovačević: U Srbiji su budućnost nova lica u politici, bez sujete i međusobnog nadgornjavanja, po ugledu na Crnu Goru

Izvor:
Nova D2SP, Foto: Nova D2SP

Kao što je bilo moguće da vanparlamentarni Pokret „Evropa sad“ postane jedna od najvećih parlamentarnih stranka u Crnoj Gori za svega deset meseci, tvrdim da je tako nešto moguće i u Srbiji, izjavio je Vladimir Kovačević, predsednik Nove – Da se struka pita (Nova D2SP).

– Postignutim rezultatom „Evrope sad“ na crnogorskim izborima potvrđuje se da su ekonomija i standard življenja budućnost i centar interesovanja građana. Fokus delovanja naše političke partije, Nova D2SP, su reforme društva, do kojih se stiže samo dobro organizovanom ekonomijom – rekao je Kovačević.

Kovačević ističe da je politika koja će biti predvođena sasvim novim licima, bez sujete i međusobnog nadgornjavanja, po ugledu na Crnu Goru, budućnost i u Srbiji.

– Inkluzija svih novih političkih subjekata ka jedinstvenom cilju, ka promenama, biće cilj delovanja stranke Nova D2SP pred najavljene vanredne izbore – naveo je Kovačević.

Kovačević naglašava da su ohrabreni rezultatom „Evrope sad“ i da se nadaju sentimentu srpskog društva baš onakvom kakav je bio među građanima Crne Gore tokom jučerašnjeg izbornog dana.

– Čestitamo građanima Crne Gore na pokazanoj hrabrosti za preokret, fer izborima i demokratskoj atmosferi tokom izbornog dana kakvu jednog dana priželjkujemo i u našoj Srbiji – zaključio je Kovačević.

IZDVOJENO ZA VAS
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare