LOKALNI IZBORI U ZAJEČARU: Do 12 časova glasalo više od 16 odsto građana

LOKALNI IZBORI U ZAJEČARU: Do 12 časova glasalo više od 16 odsto građana

PREMA informacijama iz Gradske izborne komisije na teritoriji grada Zaječara do 12 sati glasalo je 16,3 odsto upisanih birača od 50.471, koliko ih je upisano u birački spisak.

U Velikom Izvoru, jednom od najvećih prigradskih naselja, izlaznost je do 11 sati, prema podacima sa biračkih mesta, iznosila 11 odsto. U prva tri sata glasanja zabeležen je odziv birača od 6,57 odsto, isto kao i na na prošlim lokalnim izborima, 2017. godine, kada je do 10 časova na biračišta izašlo 6,5 procenata Zaječaraca.

Na lokalnim izborima u Zaječaru učestvuje devet stranaka, koalicija i grupa građana, čiji su nosioci lista od jutros već obavili svoju građansku dužnost. Na biračkom mestu broj 18. u Klubu penzionera u Zaječaru u podne je glasao aktuelni gradonačelnik Boško Ničić, prvi na listi Aleksandar Vučić – Za budućnost Zaječara.

Nosilac izborne liste „Dr Nenad Ristović – Pobeda“ glasao je danas u 9 časova na izbornom mestu broj 24, a Srđan Stanojević, kandidat za gradonačelnika Zaječara ispred kolacije Ivica Dačić – SPS – Jedinstvena Srbija  pola sata kasnije na biračkom mestu broj 15.

Dragana Rašić, nosilac liste “Možemo bolje – Dragana Rašić” glasala je danas u 10 časova na biračkom mestu broj 17, a Dragan Stamenković, nosilac liste „Montoja i pravednici“u 11 časova na biračkom mestu broj 2.

Na teritoriji grada Zaječara glasa se na 69 biračkih mesta, a zbog epidemijske situacije vezane za aktuelnu epidemiju virusa korona obavezno je nošenje zaštitne maske.

Novosti online

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare