LSV: Boško Obradović je prevrant koji se poziva na hrišćanske vrednosti

LSV: Boško Obradović je prevrant koji se poziva na hrišćanske vrednosti

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Aleksandar Marton na zvaničnoj stranici stranke oglasio se saopštenjem koje prenosimo u celosti

Poslednji istupi lidera pokreta Dveri Boška Obradovića protiv usvajanja Zakona o rodnoj ravnopravnosti i Zakona o zabrani diskriminacije, ali i njegovo dvadesetogodišnje desničarsko paradiranje jasan su pokazatelj da Obradović želi Srbiju u kojoj vlada mrak srednjeg veka.

Republika Srbija je po Ustavu sekularna država, te je Obradovićevo pozivanje na hrišćanske vrednosti čista prevara. Njegova teza o „antiporodičnom“ karakteru zakona je krajnje neutemeljena, s obzirom da se nijedan od ovih zakona ne odnosi na porodično pravo. Samim tim, Obradović svesno pokušava da dovede javnost u zabludu.

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je najveća opasnost za Srbiju ideja antimodernizma i nazadnjaštva koju propagiraju ekstremni politički krugovi u našem društvu.

Obradovićeva vizija Srbije je srednjevekovno blato u kojem se guši sve što želi da modernizuje Srbiju i približi je razvijenom i demokratskom svetu.

Brana politici mraka mora biti jasan odgovor cele javnosti. Niko ne sme da ćuti na pojave desničarskog ekstremizma!

Srbiji je mesto među demokratskim i slobodnim državama u kojima ne vladaju pravila inkvizicije i lova na veštice, naveo je portparol LSV Aleksandar Marton na zvaničnoj stranici stranke.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare