Milivojević: Šta treba da se desi da Grčić i Mihajlović budu najureni, zašto ih se Vučić plaši?

Izvor:
Beta, Foto; Instagram, Printscreen/ TV Pink

Predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević, nakon požara na bageru u rudarskom basenu u Kolubari, upitao je danas “šta još treba da se desi u Kolubari i Termoelektrani Nikola Tesla u Obrenovcu, pa da odgovorni konačno budu smenjeni”.

“Ako sve ono što se samo u poslednjih mesec dana dogodilo u Elektroprivredi Srbije (EPS) nije bilo dovoljno da v.d. direktora Milorad Grčić bude najuren iz EPS-a, a ministarka energetike Zorana Mihajlović iz Vlade Srbije, onda svakom u Srbiji i čitavom svetu mora biti jasno da je (predsedniku Srbije) Aleksandru Vučiću važnije da sačuva Grčića i Mihajlovićevu od odgovornosti i sudskog progona, nego da Srbija ima struju”, ocenio je Milivojević u saopštenju.

Prema njegovim rečima, ostaje samo još da se sazna šta je otkriveno u “ilegalnom prislušnom centru Unutrašnje kontrole EPS-a na Ceraku”, zbog čega se, kako je Milivojević ocenio, “najmoćniji čovek Srpske napredne stranke plaši da smeni nestručnog direktora EPS-a”.

“Situacija u EPS-u koji će do kraja grejne sezone proćerdati preko 600 miliona evra na interventni uvoz struje, najbolje oslikava završnu fazu ekonomskog sunovrata i propasti u koju su nas doveli Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka. Zato su izbori 3. aprila poslednja šansa da zaustavimo dalje propadanje naše države i sprečimo totalni kolaps koji nam sa ovakvim ljudima na vlasti predstoji”, kazao je Milivojević.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare