Naprednjaci imaju taktiku tri mudra majmuna: ne vide, ne čuju, ne govore, ništa mimo partijske direktive

Izvor:
Beta

Novinar Slaviša Lekić, autor serijala “Junaci doba zlog” izjavio je da niko od predstavnika vlasti u protekla dva meseca nije izgovorio nijednu reč kritike na račun bilo koje epizode iz tog dokumentarca.

Lekić je u intervjuu za zagrebački Večernji list kazao da su “jedina reakcija s njihove strane bile pretnje anonimnih botova po društvenim mrežama”.

“Srpska napredna stranka kao političko krilo organizovanog kriminala fantastično je organizovana, i apsolutno niko iz vladajuće elite ili nižih stranačkih slojeva nisu izustili nijednu reč i slepo su sledili naredbu – ne telasaj”, rekao je Lekić.

Prvi deo serijala “Junaci doba zlog”, sa epizodama o Miloradu Dodiku, Aleksandru Vulinu, Ivici Dačiću, Draganu J. Vučićeviću, Siniši Malom, Miloradu Vučeliću i Svetlani Ražnatović emitovan je na TV N1, a na Jutjubu je do sada imao više miliona pregleda.

Lekić je naglasio da u Srbiji postoji veoma mali broj nerežimskih medija, u kojima radi svega oko 300 novinara.

“Svi koji nisu deo oficijelne politike deluju gotovo ilegalno, uglavnom na Tviteru. Njihov glas se može čuti na dve kablovske televizije, isto toliko nedeljnika i nešto više portala”, rekao je Lekić.

Nasuprot tome, dodao je on, postoji ozbiljno ustrojen vladajući SNS sa 700.000 članova.

“To je 10 odsto stanovništva Srbije. Njihovo članstvo je disciplinovano i svoj politički angažman svodi na taktiku tri mudra majmuna: ne vide, ne čuju, ne govore, ništa mimo partijske direktive”, objasnio je Slaviša Lekić za Večernji list.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare