“Naša Drina” u Kosjeriću: Otkupićemo i obnoviti sve srpske kuće širom RSK, Federacije BiH, Srpske i Kosmeta

Izvor:
Politički.rs, Foto: naša Drina

Danas se u Kosjeriću održao velelepni predizborni skup udruženja “Naša Drina”.

Na stotine meštana Kosjerića je pohrlilo da sretne, da vidi i da čuje predsednika “Naše Drine”, srpskog patriotu i ratnika Igora Braunovića.

 

 

Sala u kojoj se skup održavao bila je mala da primi sve one koji su hteli da prisustvuju, više stotina meštana je ostalo ispred sale, a procenju je se da je njih par hiljada želelo da vidi, kako oni kažu, “našeg vojvodu Igora”.

Na početku je Braunović predstavio decu iz Zubinog Potoka na Kosmetu, koja su danas došla u Kosjerić:

“Ovo su moji mali prijatelji, braća Rakić iz Zubinog Potoka, iz srca Srbije, tu im je i treći najmalađi brat i njihov ponosni otac.

Ne volim da pričam o ‘Srbijašumama’ tokom izborne kampanje, ali smatram da moj najveći uspeh kao direktora ‘Srbijašuma” je što su Rakići i dan-danas na Kosmetu.

Jedine srpske uniforme danas na Kosovo i Metohiji su uniforme srpskih šumara i jedino državno preduzeće koje radi na Kosmetu su ‘Srbijašume’ i u njima rade srpske porodice, kao što je porodica Rakić.

Skoro da sam u ovih nekoliko rečenica rekao program ‘Naše Drine’ i kao što vidite – svi pričaju a mi radimo.

U ponedeljak će se u Višegradu održati veliko nacionalno okupljanje Srba sa obe strane Drine, sa željom da jednog dana, i to uskoro, budemo jedno.

To je ono što se neće završiti samo na priči, to vam kažem i obećavam sa ovoga mesta”, naglasio je Braunović.

Potom je nastavio:

“Na radost Srba i Srbije, bez nas nema buduće vlade, te najavljujem da ćemo pokrenuti projekat da se sva imanja i sve srpske kuće širom Republike Srpske Krajine, širom Federacije BiH i širom Republike Srpske, i naravno, širom Kosova i Metohije otkupe, obnove i vrate u naš posed, jer  sve ostalo su prazne priče, jedino tako možemo da oživimo srpstvo širom srpskih zemalja.

Verujte mi, za nas će u budućnosti pored Svetog Pisma biti i knjiga rođenih i katastar, i upamtite, to je ono što će nas voditi do cilja i pobede.

To je i odgovor zašto smo sa Socijalističkom partijom Srbije. Jedino je SPS ta koja može da nam garantuje ostvarenje ovih naših ciljeva i jedino zajedno možemo sačuvati Srbiju”, kazao je Braunović.

Tokom govora predsednik “Naše Drine” se osvrnuo i na to zašto ne odgovaraju na napade koji dolaze od strane režima i režimskih medija:

“Nemojte da mislite da smo kukavice i da se plašimo nekoga i nečega što ćutimo ovih dana. Ne, nismo kukavice, ćutimo zbog Srbije i njene budućnosti. Ćutimo zbog ove dece. Ćutimo zbog onoga što ćemo uskoro postići, a to je da opet budemo garant opstanka srpskih nacionalnih interesa jer bez ove koalicije nema Srbije i nema srpstva i nema opstanka. Zbog toga ćutimo.” kazao je lider “Naše Drine”.

 

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare