Nije Putin zabio nož u leđa Srbiji nego Srbija zabija nož u leđa Rusiji; Bosanski rajetin da vrati orden Aleksandra Nevskog

Izvor:
Politički.rs, Foto: RTS PROMO

Nije Vladimir Vladimirovič Putin zabio nož u leđa Srbiji nego Srbija zabija nož u leđa Rusiji u momentu kada se ceo Zapad ustremio na nju. Prvi put u svojoj istoriji Srbija se nalazi u suprotnom taboru od Rusije.“, navodi se u saopštenju Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije “Otadžbina” koje prenosimo u celosti

Logo

Potpisivanjem Tiranske deklaracije diktatorski režim Aleksandra Vučića do krajnosti je ponizio Srbiju i pokazao jednu krajnju nezahvalnost za sve ono što je uradila i radi ruska država za srpski narod u celini.

Samo mesto gde se potpisuje deklaracija deluje neobično imajući u vidu da je Albanija glavni promoter i samoproglašene republike Kosovo i začetnik ideje „Velike Albanije“. I još je čudnije da se u Tirani osuđuje navodna ruska agresija na Ukrajinu i brani celovitost Ukrajine kada upravo celovitost Srbije gaze potpisnice Tiranske deklaracije kao što su Italija, Slovenija, Hrvatska, Albanija i druge zemlje Jadransko-jonske inicijative.

Sve je to samo nastavak kampanje kriminalnog režima Aleksandra Vučića koji se sprema da uvede sankcije Rusiji i ovo su samo uvertire zajedno sa glasanjima u Generalnoj skupštini za usklađivanje spoljne politike Srbije sa politikom Evropske unije tj. uvođenja sankcija Ruskoj Federaciji.

Nije Vladimir Vladimirovič Putin zabio nož u leđa Srbiji nego Srbija zabija nož u leđa Rusiji u momentu kada se ceo Zapad ustremio na nju. Prvi put u svojoj istoriji Srbija se nalazi u suprotnom taboru od Rusije. Ruska Federacija na čelu sa Vladimirom Putinom već više od 20 godina kroz Rezoluciju 1244 SB čuva teritorijalni integritet Srbije. Uvođenjem sankcija Rusiji, koje uzgred budi rečeno više će da škode Srbiji nego Ruskoj Federaciji, Aleksandar Vučić pokazuje elementarnu nezahvalnost i političku nepristojnost.

Pre samo par godina taj isti rajetin je na kolenima molio Vladimira Putina da ga odlikuje ordenom Aleksandra Nevskog najvišim ruskim priznanjem. Danas, posle evidentne i uočljive antiruske kampanje ovog bosanskog rajetina osnovna pristojnost bi bila da on to odlikovanje i vrati. Tako inače nalažu pravila lepog vaspitanja koja očito srpskom predsedniku nedostaju.

Međutim, šta je glavni razlog ovakvog ponašanja predsednika Srbije? Njegovo učešće u mnogim kriminalnim i zločinačkim aferama u Srbije koje su na znanju brojnim stranim obaveštajnim službama pa ga Zapad zbog toga žestoko ucenjuje. Jer da nije tako na sam pomen ulaska samoproglašene republike Kosovo u Savet Evrope predsednik Srbije je morao odmah da kaže da napušta tu organizaciju. On to ne čini jer je ucenjen i zato je i obećao nemačkom kancelaru Šolcu da iako „Kosovo“ bude primljeno u Savet Evrope on te organizacije neće da se odrekne.

Sa druge strane predsednik Srbije ima običaj da kaže da voli Rusiju ali da najviše voli Srbiju. Predsednik po običaju laže. On najviše voli sebe. Jer da voli Srbiju ne bi je tako potkradao svih ovih deset godina svoje vladavine.

Još pre par godina predsednik političke organizacije Zdrava Srbija Milan Stamatović, u vremenu kada je još bio opoziciono nastrojen, izjavio je da su braća Vučić teški 2 milijarde evra. Kako taj novac braća ne drže pod slamaricom nego u zapadnim bankama pod tuđim imenima a za koje stranci pouzdano znaju da pripadaju braći imajući u vidu kako funkcioniše međunarodni valutni poredak ta sredstva su zapadnim vlastodršcima i dostupna. Jednostavno lako mogu da se zamrznu. A kad se zamrznu, teško će moći da se otkrave. I to je drugi razlog ovog licemernog i podlog ophođenja predsednika Srbije prema Ruskoj Federaciji.

Kako radili, tako nam Bog pomogao.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare