Oslobođenje: Trojni pakt protiv Srbije i Republike Srpske! Centar Beograda u plakatima protiv Eskobara, Lajčaka, Šmita i Vučića

Izvor:
Politički.rs, Foto: Pokret Oslobođenje

Centar Beograda u plakatima protiv Eskobara, Lajčaka, Šmita i Vučića

Večeras su u Beogradu osvanuli plakati sa likovima Aleksandra Vučića, Gabrijela Eskobara, zamenika pomoćnika državnog sekretara za Evropu i Evroaziju i specijalnog izaslanika SAD za Balkan, Miroslava Lajčaka, izaslanika EU za dijalog Beograda i Prištine, i Kristijana Šmita, visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini, praćeni natpisima “Trojni pakt protiv Srbije” i “Trojni pakt protiv Republike Srpske”. Akciju potpisuje pokret Oslobođenje.

“Ovom akcijom poslali smo jasnu poruku Aleksandru Vučiću i njegovim zapadnim mentorima da njihovi zakulisni dogovori oko konačnog priznavanja lažne države Kosovo od strane Srbije neće proći, niti će biti dozvoljeno uništavanje Republike Srpske i pored toga što je Vučić javno priznao Kristijana Šmita za visokog predstavnika u BiH iako to nisu učinile Rusija, Kina kao i rukovodstvo Republike Srpske”, izjavio je predsednik Oslobođenja Mlađan Đorđević.

Iz pokreta Oslobođenje su saopštili da je ovo tek početak akcija koje će u narednom periodu biti realizovane širom Srbije i Republike Srpske kojima će se skretati pažnja na puzeću izdaju ključnih nacionalnih interesa Srbije.

Foto; Pokret Oslobođenje

“Ako Vučić misli da će uspeti da produži mandat svojoj kriminalnoj i izdajničkoj vlasti tako što će ispunjavati zahteve zapada i izdavati srpske nacionalne interese, prodavati teritoriju zarad opstanka na vlasti, i stvarati Veliku Albaniju, grdno se prevario”, zaključio je Đorđević.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare