Parović: Vučić je uključio turbo pogon za razbijanje protesta!

Nakon debakla koji je doživeo na kontramitingu i nakon slika odlučnosti naroda koji je juče po kiši došao u nikad većem broju da zahteva odgovornost za užasan ambijent u kojem je srpsko društvo, Vučić je uključio turbo pogon za razbijanje protesta.

Piše Miroslav Parović, Foto: Printscreen

Glavna strategija mu je razbijanje jedinstvene kolone koju je narod uspostavio na ulici.

Prvo je to pokušao ponudom organizatorima za sastanak i dogovore, a kada je odbijen onda je pristupio ubacivanju svojih ljudi u proteste koje će medijski da proglasi kao organizatore i lidere opozicije, a čiji će zadatak da bude da zajedno sa njime prvo razbiju kolonu naroda na građansku i nacionalnu, a da potom te dve kolone konfrontira.

Naša je dužnost da Vučića i njegove satrape sprečimo, a jedini način za to je da se zadrži jedinstven korak u tihom maršu promena koji je krenuo kroz Srbiju.

Imamo usvojen minimum zahteva koji kada budu ispunjeni Vučić će biti razoružan i tek nakon toga se može razgovarati o načinu organizovanja izbora. Svako ko već sada pravi nekakve koalicije i predizborne kombinatorike pravi račun bez krčmara i radi direktno protiv pobunjenog naroda.

Dr inž. Miroslav Parović, Narodni slobodarski pokret

IZDVOJENO ZA VAS
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare