Rukovodstvo Dveri u Leskovcu podnelo ostavke zbog Boškovih poteza i ispijanja vina sa Vučićem

Izvor:
Beta

Kompletno rukovodstvo Dveri u Leskovcu podnelo je ostavke na svoje funkcije, nezadovoljni politikom stranke na nivou cele Srbije, kao i potezima predsednika stranke Boška Obradovića, potvrđeno je Južnim vestima.

Kako je objavio ovaj portal, oni se neće povući iz politike, već će pokušati uskoro da oforme novi politički pokret.

“Više od hiljadu članova činilo je odbor Dveri u Leskovcu, ali i pored toga, rukovodstvo te stranke u Leskovcu to nije sprečilo da napuste pokret. Kao glavni razlozi navedeno je to što nisu bili za ulazak stranke u ‘Savez za Srbiju’, ali su na sednici stranke nadglasani, a zatim i dešavanja u vili Mir i, kako su naveli, ispijanje vina njihovog lidera Boška Obradovića sa predsednikom Srbije i SNS-a Aleksandrom Vučićem”, prenose Južne vesti.

Ostavke su podneli predsednik Gradskog odbora Igor Jovanović, predsednik pokreta Jablaničkog okruga Marko Mladenović, ali i član Glavnog odbora Predrag Mitrović, koji je dugo bio i potpredsednik te stranke.

Svi oni, kako je najavljeno, zajedno sa većinom članova iz Leskovca koji su podržali njihove ostavke, uskoro će pokušati da formiraju svoj politički pokret.

Južne vesti podsećaju da su poslednju značajnu političku aktivnost pripadnici leskovčkih Dveri imali početkom maja, kada su se skupili u centru Leskovca i šetali povodom Svetskog dana porodice, a tom skupu prisustvovao je i Boško Obradović.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare