Srđan Milivojević: Vučić preuzeo i posao Ivice Dačića

Izvor:
Danas, Foto: Printscreen

Predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević izjavio je danas da ne zna po kom članu Ustava i zakona „odlazeći predsednik“ Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić zakazuje održavanje konstitutivne sednice Skupštine Srbije, navodeći da kod Vučića još traje faza predoziranošću vlašću, saopštio je DS.

 

„Dobavljač respiratora, distributer vakcina, najavljivač zlatnog doba koje nikako da stigne, profesionalni opsenar i prodavac magle, sada bi da preuzme i posao od Ivice Dačića, predsednika parlamenta u prethodnom sazivu, koji je jedini ovlašćen da zakaže održavanje konstitutivne sednice“, rekao je Milivojević.

On je ukazao da je „Vučićev režim“ učinio sve što je u njegovoj moći da do isteka krajnjeg roka odloži sednicu Narodne skupštine, koja je trebalo da bude zakazana odmah po proglašenju konačnih rezultata „maratonskih“ izbora.

„Zakazivanjem konstitutivne sednice Narodne Skupštine prilikom obilaska radova u Šapcu, Vučić je još jednom demonstrirao osionu nadmenost, bahatu samovolju i doslednost u gaženju Ustava i ponižavanja svih institucija Srbije“, rekao je Milivojević.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare