21/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

Stefanović: Kao član Vlade i njegov prijatelj nastaviću da podržavam Vučića

Foto: Beta/Ministartvo odbrane /Darimir Banda/DS)

Izvor:
Beta

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je juče da će kao “član vlade i prijatelj predsednika države Aleksandra Vučića nastaviti da ga podržava” i da daje sve od sebe da doprinese njegovoj borbi za bolju i snažniju Srbiju kao i da njihov odnos neće “uređivati ni tajkuni, ni kvazipolitičari, niti njihove novine”.

“Za razliku od Dragana Đilasa, raznih medija pod njegovom kontrolom i političko-tajkunskih elita kojima su svi koji nemaju stotine miliona evra ‘obični’, meni je svaki srpski vojnik poseban, važan i drago mi je kad imam priliku da ih vidim i razgovaram sa njima”, naveo je Stefanović, u pisanoj izjavi.

Kako je dodao, “važno mu je da imaju što bolje uslove rada, bolju opremu i naoružanje, što bolji standard i bori se svim srcem da oni i njihove porodice žive što bolje”, navodeći da “zna, naravno, baš kao i sami vojnici, da su to za Đilasa i ‘elitu’ bili i ostali problemi ‘običnih’, za njih nebitnih ljudi”.

“Vidim, takođe, da su u poslednje vreme posebno ‘zabrinuti’ za moj odnos sa Aleksandrom Vučićem, te mogu samo da im poručim da je moj odnos sa predsednikom Vučićem samo naš – moj i njegov, i svakako ga neće uređivati ni tajkuni, ni kvazipolitičari, niti njihove novine”, rekao je Stefanović.

Kako je naveo, “poštujem, već više od 20 godina, ogroman rad i energiju koju Aleksandar Vučić ulaže u borbu za bolju i snažniju Srbiju i kao član Vlade i njegov prijatelj nastaviću da ga podržavam i dajem sve od sebe da doprinesem u toj borbi”.

“Aleksandar Vučić je neko ko je učinio mnogo da Srbija danas bude neuporedivo bolje mesto za život, nego što je bila kada su o njoj odlučivali raznorazni tajkuni i predstavnici njihovih takozvanih političko-medijskih elita, koji su brinuli isključivo o svom džepu”, rekao je Stefanović, u pisanoj izjavi, koju je prenelo ministarstvo odbrane.

POSLEDNJE OBJAVLJENO
%d bloggers like this: