Stefanović: Slušam svaki Vučićev savet i sprovodim svaku njegovu odluku

Stefanović: Slušam svaki Vučićev savet i sprovodim svaku njegovu odluku

BEOGRAD – Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović kaže da su odnosi u toj stranci samo njihovi, a takav je i njegov odnos s Aleksandrom Vučićem, te poručuje da će o svom radu i problemima i ovog puta razgovarati s liderom stranke i bez “dobronamernih” posrednika.

“A mi smo dovoljno jaki i mudri da probleme rešavamo kao i uvek do sada u otvorenoj, prijateljskoj raspravi iz koje smo uvek izlazili jači i mudriji. I to bez obzira kakve su odluke koje donosimo, a pripadam grupi ljudi koji nisu deo tima samo kada je dobro i samo kada se neka kritika ili uskraćivanje podrške ne odnosi na njih lično”, kaže Stefanović kritikujući opoziciju koja se, kako navodi, već duže “u svojim medijima” bavi odnosima u Srpskoj naprednoj stranci.

“I moj odnos sa Aleksandrom Vučićem je, takođe, samo naš. Taj odnos je iskren i podrazumeva zajedničku borbu za bolju i jaču Srbiju, ali i bolju i jaču Srpsku naprednu stranku”, kaže Stefanović u izjavi koju je dostavio medijima.

Dodaje i da je u politici sve naučio od Vučića, te da ni njemu ni stranci, “a uveren sam ni predsedniku Vučiću nisu potrebni posrednici da unutar naših redova uređujemo naše stvari”.

Navodi da može da razume opoziciju, jer nema nikakvu drugu ideju ni sposobnost da uradi bilo šta za Srbiju, “osim što želi da se vrati na vlast i ponovo sebi napuni džepove”.

Ne može, međutim, kako kaže, da razume zašto se “toj zaludnoj i očajničkoj” kampanji, svesno ili nesvesno pridružuju neke njegove kolege i prijatelji iz SNS-a koji šalju preko medija savete i preporuke šta bi trebalo da uradi stranka ili on kao član njenog Predsedništva i jedan od osnivača.

“Svako učešće u ovoj raspravi putem medija je štetno za SNS, za svakog od nas kome su Srbija i naša stranka na srcu, pa i za našeg predsednika Vučića. Korisno je samo za one koji ovom kampanjom žele da skrenu pažnju sa svog tragičnog političkog beznađa, a naročito sa njihovog sramnog perioda vladavine koji je Srbiju ostavio na cedilu, opljačkanu i poniženu”, navodi Stefanović i dodaje da će i sada o svim problemima i o svom radu razgovarati s Vučićem, bez posrednika i raznih “dobronamernih” savetnika.

“Kao i uvek do sada slušam svaki njegov savet i sprovodim svaku njegovu odluku, jer to je temelj naše saradnje, koja je uvek bila samo na korist Srbiji i SNS-u. U tome se ništa neće promeniti”, zaključio je Stefanović.

RTV

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare