Stefanović: Sve sam radio u skladu sa zakonom

Ministar odbrane i predsednik Gradskog odbora Srpske napredna stranke (SNS) u Beogradu Nebojša Stefanović je izjavio da je u svojoj karijeri radio u skladu sa zakonom i da nikada nije učestvovao „u bilo kakvim aktivnostima koje bi ugrozile niti predsednika Aleksandra Vučića niti članove njegove porodice“.

„Da li sam pravio greške u svom radu? Sigurno. Za svoje greške sam uvek spreman da odgovaram. Ali da budem u fotelji večito niti mi pada napamet niti je to za mene prioritet“, rekao je Stefanović odgovarajući na pitanje da li će podneti ostavku nakon izjašnjavanja odbora SNS širom Srbije koji traže njegovu smenu sa javnih funkcija, ali funkcije predsednika Gradskog odbora SNS u Beogradu, prenosi N1.

Stefanović je dodao da će se pre bilo kakve odluke konsultovati unutar stranke.

„Pre svega sa predsednikom čije poverenje imam da obavljam ovu funkciju, što je on više puta rekao. Kada budemo tu odluku doneli, bilo kakva ona bila, ja ću je saopštiti javno“, istakao je Stefanović istakao je Stefanović nakon što je sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom i ambasadorkom Kine Čen Bo dočekao na aerodromu Nikola Tesla 440.000 doza Sinofarm vakcina protiv koronavirusa.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare