Ti koji čitaš ovaj tekst, TI si taj koji je izdao Kosovo i Metohiju

Izvor:
Srbin info

Srbine, ako čitaš ovaj tekst, znaj da si TI onaj koji je izdao Kosovo i Metohiju i izbrisao državu Srbiju. I ja sa tobom, koji pišem ovaj tekst.

Piše Aleksej Dimitrijević

Možda se čini da je naslov preoštar i neprimiren? Preblag je. Jer, ako svako od nas ne preduzme sve što može da spreči veleizdajnika Aleksandra Vučića i njegove ustaške kerbere da potpišu nemačko-francuski sporazum po kojem tzv. Kosovo dobija stolicu u UN, onda smo svi samo njegovi saučesnici i prokletstvo izdaje Boga i otadžbine pašće i na nas.

Kukanje na društvenim mrežama i u kafani se pred Bogom neće važiti. Samo dela. Neće ostati samo Vučić upamćen kao istorijska bitanga, već svi mi sa njim zajedno. Stideće nas se i proklinjaće potomci.

Dakle, izdajnici Kosova i Metohije biće sve političke partije i svi političari, intelektualci koji ne pozovu (bar) na demonstracije i ustanak protiv ove izdaje. Ko to ne uradi bolje da se odmah povuče sa političke scene i da se zavuče u udbaške mišije rupe.

Ako ne stane na čelo kolone odbrane Kosmeta (pa makar to značilo i da se suprotstavi hulji s Andrićevog venca) , patrijarh Porfirije neće biti srpski patrijarh, već uzurpator Trona Svetog Save i agent Kristofera Hila.

Ne samo da će biti izdajnici, već pred Bogom neće biti ni sveštenici – svi oni koji budu nastavili da licemerno drže službu, a ne budu digli glas protiv raspeća Kosmeta i predaje Pećke patrijaršije. Bez Kosmeta nema ni Srpske pravoslavne crkve. Ona će postati nekakva nedefinisana verska zajednica, prilježna da se utopi u globalističke, pseudopravoslavne trendove.

*************************************
Prokleti će biti svi botovi i udbaški kerberi, koji za 30 srebrnjaka, pokušavaju da pravdaju poteze ucenjenog kriminalca Vučića. Seme vam se zatrlo.

Da li će i dalje da ćute vojnici i policajci? Mnogi od njih su poreklom s Kosmeta. Da li ćete smeti da se pogledate u ogledalo? Niste vi junaci, vi ste kukavice i bednici. Baš kao i takozvani navijači. Baš kao i Vučić. Vi ste oni koji će nadolazeću rusku armiju dočekati, ne kao saborci, već kao pudlice u uniformi kvislinga i sluge globalističkih fašista Aleksandra Vučića.

Gde su srpski Obilići i Principi? Da ustanu protiv okupatora instaliranog na Andrićevom vencu. Da ih istorija upamti kao svete heroje.

I na kraju, gde smo ti, koji čitaš ovo, i ja koji pišem? Hoćemo li u večnost kao prokleti uz lažnog vuka, a zapravo kučku Aleksandra Vučića ili u nama još ima Boga i želje za otporom. Probudi se i probudi sve svoje bližnje, ne samo po pitanju Kosmeta, već za kopanje litijuma, okupaciju globalista… Preklinjem te. Krenimo zajedno u borbu i za oslobođenje i za spas naših duša. Ustanak ili nestanak.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare