Ujedinjena Srbija predala listu za parlamentarne izbore sa oko 20.000 potpisa podrške

Izvor:
Beta, Foto: Printscreen/ N1

Opoziciona koalicija Ujedinjena Srbija predala je danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) listu kandidata za poslanike Skupštine Srbije koju je potpisima podržalo oko 20.000 građana.

Navodeći da je ključni slogan te koalicije u kampanji “Promena iz korena”, potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i prva na listi za parlamentarne izbore Marinika Tepić zahvalila je gradjanima koji su, kako je rekla, uprkos opstrukcija i bez obećanja zaposlenja i naknada, podržali listu Ujedinjene Srbije.

“Preponosni smo na gradjane koji su podržali našu listu. Idemo u kampanju posvećeni ispunjavanju četiri cilja a to su pravedna Srbija, ekonomski patriotizam, čovek na prvom mestu i život iznad profita”, kazala je potpredsednica SSP novinarima u zgradi Narodne skupštine u Beogradu posle predaje potpisa za listu pod nazivom “Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije”.

Navela je da su se opstrukcije u vezi prikupljanja potpisa podrške gradjana odnosile na obezbedjivanje ovlašćenih overitelja.

“Mi smo tek drugog dana od raspisivanja izbori dobili notare, i to ne u svakom mestu i maksimalno jednog na period od tri do četiri sata”, rekla je potpredsednica SSP.

Ona je ponovila da se predstavnici Ujedinjene Srbije tokom kampanje neće pojavljivati na televizijama Pink i Hepi koje je nazvala “fabrikama mržnje i propagande”.

“Rekli smo da ćemo u kampanju učestvovati u medijima, ali Pink i Hepi nisu mediji već mesta gde ljude sa naše liste više puta dnevno stavljaju na poternice”, kazala je Tepić.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar