Vučić: Izbori za tri ili šest meseci

Izvor:
Beta, Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će izbori u Srbiji biti održani veoma brzo, za tri ili šest meseci, a najkasnije za šest-sedam meseci.

On je novinarima u Budimpešti, gde boravi u dvodnevnoj oposeti, rekao da su lokalni i pokrajinski izbori redovni, a da će, najverovatnije, biti održani i parlamentarni.

Predsednik Vučić je, komentarišući izjavu potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da je pala vlast u Beogradu “samo to ne zna” i da nije raspisao izbore u Beogradu zbog kukavičluka, naglasio da je opoziciju “sto puta pitao” kada žele na izbore.

“E, pa nije ovo fontana želja, da tražite beogradske, a druge nećete. Imaće izbore veoma brzo. Da li će biti za tri ili šest meseci, svakako u narednih šest-sedam meseci će biti izbora”, naglasio je Vučić.

Govoreći o tekstu u britanskom listu Tajms u kojem je označen kao Vito Korleone i Al Kapone, Vučić objašnjava da to nije ocena lista, već izjava poslanika Demokratske stranke Srđana Milivojevića.

“U tekstu nema ništa. Trla baba lan, da joj prođe dan. Znate koliko se ja sekiram zbog tih tekstova. Zabrinuo bih se da pišu lepo o meni”, zaključio je Vučić.

IZDVOJENO ZA VAS
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Данко Б. Марин
Данко Б. Марин
1 mesec pre

Амбасадор САД рекао да избора нема у септембру и неће их бити!