Vučić o zahtevu Đilasa za ponavljanjem izbora u Beogradu: Moj odgovor je „da“

Izvor:
Nova.rs, Foto: Printscreen

Na sastanku koji je nedavno izazvao burne reakcije javnosti, Aleksandar Vučiučić i Đilas razgovarali su o ponavljanju glasanja u Beogradu, kao i njegovom legitimitetu, rekao je Vučić gostujući u emisiji “Hit tvit” na TV Pink.

„Imali smo pristojan razgovor, svi znaju šta on misli o meni, on se time hvali svaki dan. Svi znate šta ja mislim o njemu, a ja nemam potrebu da o tome govorim“, rekao je Vučić.

Kako navodi Vučić, Đilas mu je na sastanku rekao da su rezultati na predsedničkim i parlamentarnim izborima očigledni, ali da želi da razgovara o beogradskim izborima, što je Vučić odbio, rekavši da on ima većinu, a može da formira „još veću većinu“.

Vučić je rekao da Đilas smatra da je pitanje legitimiteta beogradskih izbora sporno, ali da se Vučić ne slaže sa njim.

Foto: Printscreen/Tv Pink/

Kako je u “Hit tvitu” rekao, ima smisla da se izbori ponove za šest meseci, ali ukoliko opozicija bude insistirala, to se može desiti i ranije.

“Ukoliko najjača opoziciona lista smatra da treba da idemo na prevremene gradske izbore, ići ćemo. Mislim da treba da prođe bar šest meseci, ali ako budu insistirali, možemo i ranije. To ću predložiti na stranačkom odboru. Moj odgovor Draganu Đilasu je da”, rekao je Vučić.

Vučić ističe i da Đilasu zameraju što je razgovarao sa njim, a da to uopšte nije bio neodgovoran potez.

Stava je da opozicija nije rasturena Đilasovim dolaskom kod njega, “već mnogo ranije, zbog nedostatka planova i mržnje”.

“Nije realno da izbori budu baš u novembru, nije to baš fontana želja. Ne verujem da ni njima odgovara novembar, neka urade istraživanja, mogu da im pomognem”, rekao je on.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare